Dohányboltosok! Friss dohány kerül a polcokra? (többi lent)
Épp most láttam, hogy az egyik Nemzeti Dohánybolt előtt a British American Tobacco furgonja állt, és pakoltak be a boltba.
Mivel én barna Sopianae dohányt fogyasztok (amit ők gyártanak), az lenne a kérdésem, érdemes-e most venni egy csomaggal?
Tudok-e kérni a beszállított adagból, vagy nem fogja az eladó a kedvemért felbontani, ha van még a polcon az előzőből?
A dohány frissen csomagolva érkezik, vagy már a szállítás előtt egy raktárban "várakozik"?
Van-e ennek egyáltalán értelme, vagy nem fogok nagy különbséget tapasztalni?
Előre is köszönöm!
Egyáltalán nem biztos, hogy a te dohányodból szállítottak éppen. A gyártónál meg mindig van a raktárban áru, hiszen nem csak egyféle terméket gyártanak.
Olyan helyen vásárolj, ahol láthatóan nagy a forgalom. Ott gyorsabban cserélődik az áru.
3. válaszoló:
Csak kíváncsi lettem volna, milyen a frissen csomagolt, egyenesen a gyárból érkező dohány a pár napos / pár heteshez képest. Amúgy meg pont én vagyok az, akitől állandóan azt kérdezik, "hogy bírod ezt a sz*rt szívni?!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!