Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha még nem múltam el 18 éves...

Ha még nem múltam el 18 éves honnan szerezhetnék cigit?

Figyelt kérdés
Nem kérem olyanok válaszát akik leszólni akarnak, vagy azt közölni : SEHONNAN ne dohányozz és más egyéb hülyeséget írnak. Szóval létszives: a kérdésre válaszoljatok!
2010. febr. 1. 18:37
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Amúgy nem az a baj, hogy nehezen tudok beilleszkedni.

Egyszerűen csak nagyon sok dolog történt velem amit senkinek nem kívánnék.

2010. febr. 3. 22:07
 22/28 anonim ***** válasza:

21:44-es

Édes egy ecsém te már menthetetlen vagy. Itt úgy látszik mindenki hülye - azok is akik betiltották - csak te vagy okos, hiszen a cigaretta élet, erő, egészség. Ráadásul azt is elérhetjük vele, hogy olyanokhoz tartozzunk, akik szintén bagzanak, minő öröm, móka, kacagás. Hogy ők milyenek az prímán lejön a hozzászólásod alapján. Megtiszteltetás egy ilyen banda tagja lenni, aki nem tartozik közéjük az antiszociális lesz. Másokhoz nem is lehet odaverődni, nics más választék, hiszen szíjja mindenki az áldott csodarudat, talán csak én nem az egész országban.

A propagandát te nyelted be, cigizzél csak nagyfiú, meg nyugtatgasd magad nyugodtan, hogy milyen f.sza egészséges, csak a birka nép nem tudja, mert a hülye orvosok összezavarják a fejüket. Remélem hamar megmutatkozik a hatása, mert megmondom őszintén nem veszem túl jó néven, hogy az én TB-met is a te tüdőrákodra fogják majd fordítani egyszer, meg most is a többiekére.

2010. febr. 3. 22:23
 23/28 anonim ***** válasza:
Ismertem jo par embert aki dohányzott kamaszkorátol még sem ment el egy sem tüdőrákban még 75 évesen sem.Hmm..Azért ti mondjátok a mintadumát..
2010. febr. 3. 22:52
 24/28 anonim ***** válasza:

az utolsó hozzászólonak adok igazat!

sztem rohadtul emberfüggő, az hogy most ki meddig él,és mi miatt...mostohabátyám apuja 16 éves kora óta szívja most 47 éves SEMMI baja, barátnőm szülei szintén 16-17 koruktól kezdve szívják 40es éveiket élik és olyan egészségesek mint a makk...járnak tüdőszűrésre stb...szval ez egyéntől függ,mint sok más ezen kívül..

ha bemész egy kocsmába ahol a piát kiadják a dohányt is,egyébként meg a fiatalok eléggé összetartóak ilyen téren,megkérsz vkit akit normálisnak látsz és simán megveszi neked.

ha esetleg debreceni vagy:D mondok pár helyet ahol simán kiadják!

sok sikert ;)

2010. febr. 4. 10:39
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :D

Már megoldottam. (:

Egyik bnőm elintézi nekem.

2010. febr. 4. 11:51
 26/28 anonim ***** válasza:
bárhol cs magabiztosan. mondjuk ilyen díszboltokban ne de amúgy ja
2010. febr. 6. 11:35
 27/28 anonim ***** válasza:
nálunk lehet.kocsmába.
2010. ápr. 26. 17:35
 28/28 anonim ***** válasza:
A NORMÁLIS válaszokat bäzdmeg. Meg akarsz dögleni? hát bazz...felőlem DÖGÖLJMEG oszt pontozz le a geecibe. cső
2010. ápr. 27. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!