Ha még nem múltam el 18 éves honnan szerezhetnék cigit?
Kocsmába, kisebb boltokba
per pill én a Miskolci plázába vagy az Akácba szoktam cigit venni
14L
Szerintem meg ha számodra "hülye" a kérdés akkor nem kell a válaszolnod. Senkit nem érdekel az a válasz ami nem a kérdésre vonatkozik. -.-
Amúgy a másik válaszolónak köszönöm. (:
Már megoldottam. (:
Nem volt hülye kérdés. Te vagy kib*szott primitív. Milyen jogon szólsz bele, hogy hány évesen gyújt rá? Halvány fogalmad sincs róla milyen háttere van, mi vihette rá, hogy dohányozzon. Lehetnek lelki okai, és most mondhatod, hogy te is megéltél már egyet s mást mégsem gyújtottál rá, de nem mindenki olyan kib*szott lelki superman, hogy csak úgy túltegye magát a dolgokon. Lehet, hogy beilleszkedés miatt, mivel nem mindenki az a nagyszájú társaság középpontja típus, lehet, hogy csak egyszerűen a kezébe akadt egy szál és azóta rabja, van ilyen, de neked semmi közöd hozzá. Kérdezett valamit, te meg b*sztál válaszolni, inkább offoltál. A nikotin meggátolja az Alzheimer-, és Parkinson-kór kialakulását. Emellett még a vastagbélgyulladás, Tourette-szindróma, reumás ízületi gyulladás, és vastagbélrák ellen is hatékony védelmet nyújt. Ha esetleg az életvezetési tanácsadó képzettséged mellett van egy minimális nyelvismereted akkor ajánlom figyelmedbe ezt: [link] .
Kedves kérdező!
A legegyszerűbb ha kipróbálgatsz minden boltot, kocsmát a közeledben, hogy hol adják ki. Ha végképp sehol, akkor csak meg kell kérned egy felnőttet vagy nagykorút, hogy legyen olyan szíves megvenni neked.
Köszönöm a kommented. :)
Felpontoztalak.
És igen elég sötét és fájdalmas a múltam.. és nem bírok felejteni.. és másnak nem szivesen beszélek róla ezért csak a cigihez tudtam menekülni.
19:52-es
Mit gondolsz, játszásiból tiltják? Vannak emberek, akiket másképp nem lehet megvédeni a saját ostobaságuktól.
Nem tud beilleszkedni, de majd a cigivel menni fog (jó kis társaság lehet, ahova csak így lehet), hú tényleg de jó ötlet, meg 40 évesen elmenni tüdőrákban, mint 75 évesen Parkinson-kórban, gratulálok. Add csak bátran az értelmes tanácsaidat a nyikhaj 15 éveseknek, szívják csak bátran, ha egészségesek akarnak maradni, mint lelkileg, mint testileg, alighanem te is egy bagós vagy, ha ennyit bújtad a netet, hogy találj hozzá valami önigazolást.
"Vannak emberek, akiket másképp nem lehet megvédeni a saját ostobaságuktól."
Mert te bizonyára egy tökéletes ember vagy, soha az életben nem hibáztál, és nincsenek rossz szokásaid. Ehhez gratulálok. Ámen.
"Nem tud beilleszkedni, de majd a cigivel menni fog (jó kis társaság lehet, ahova csak így lehet),..."
Elég komoly előítéletekkel rendelkezel. Szüleid, rokonaid közül senki sem dohányzik? Vagy igen? A rohadt mocskok! Fujj...
Persze félreértelmezni sokkal könyebb mint ne adj isten egyetérteni. Arra céloztam, hogy egy 15-16 éves "gyereknek" akinek még nincs teljesen kifejlődve a személyisége, a magányosság csökkenti az önbecsülését, és a félénksége és visszahúzódása a későbbi kapcsolataira (gondolok itt bármilyenre, tehát baráti, szerelmi, munkahelyi stb) is negatívan hathat ki. Tehát, ha a közös ALKALMI dohányzás kell ahhoz, hogy az ember később ne legyen antiszoc, azt mondom legyen. Mellesleg tudnod kell, hogy a mai fiataloknál sokkal komolyabb klikkesedés mint régen, és ha tetszik ha nem, be lehet csukni a szemed, de attól még igaz, hogy vannak akik elfordulnak a másiktól ha az nem dohányzik. És ezek nem sz*r emberek, ahogy te gondolod, szimplán éretlenek, ettől függetlenül lehetnek jó tanulók, komoly tervekkel és célokkal. Mellesleg ha egy dohányos, akármilyen régóta dohányzik, de abbahagyja, nagyjából ugyanannyi esélye lesz tüdőrákra és egyéb a dohányzáshoz kapcsolodó betegségekre, mint egy olyan embernek aki soha nem gyújtott rá, tehát ez nem egy olyan dolog, hogyha 15 évesen rágyújt akkor haláláig szívja. De igen, az összes dohányos szemétláda. Fujj.
"meg 40 évesen elmenni tüdőrákban, mint 75 évesen Parkinson-kórban, gratulálok. "
Bizony, az összes dohányos meghal 40 évesen tüdőrákban. Hiszen ennek így kell lennie és punktum. Mert a nemdohányosok azt mondták. Na. Gratulálok. Mesterien halmozod az alátámasztatlan légből kapott hülye frázisokat.
"alighanem te is egy bagós vagy, ha ennyit bújtad a netet, hogy találj hozzá valami önigazolást."
Tehát egy "bagós"nak sokat kell bújnia a netet az ilyenekhez? Egyértelműen következik a dohányzásból, hogy szellemileg visszamaradottá teszi az embert?
1. nem kell sokat bújni a netet, hogy ilyen információkat találj, és ez még a töredéke. Nem mellesleg ha azon túl is informálódnál, hogy a dohányosok fujj de undorító buta állatok, akkor te is tudnál ilyen alapvető dolgokat.
2. ez egy olyan téma, amit az emberek nem igazán szeretnek bolygatni, ahogy benned is olyan sztereotípiák élnek amiket itt gyorsan, és ész nélkül fel is vázoltál. Éppen ezért nem sűrűn kapnak az tudósok, orvosok, professzorok pénzt, erre irányuló kutatásokra. Ezt a boszorkányüldözést lassan el lehetne felejteni. Egy buta birka vagy te is, aki olyan mélyen benyelte a propagandát, hogy a seggén jön ki sz*r duma formájában. Díszpolgárok gyöngye.
20:50es.Nehezen tud beilleszkedni ezért vannak lelki problémái és nem azért gyújt rá mert csak így tud beilleszkedni.Olvasd el normálisan mit írt és értelmezd mielőtt hülyeségeket írsz.Én is lelki okok miatt cigizek.Aki csak offolni tud az minek ír? -.-'
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!