NERVOHEEL (homeopátiás) tablettát honnan szerezhetnék?
Az összes környékbeli gyógyszertárban azt mondják, nem beszerezhető, neten is keresgéltem, de sehol nem tudják szállítani.
Ki akarják vonni a forgalomból?
Láss csodát, amit linkeltél az csak a betegtájékoztató, a webáruházukban nekik sincs.
Kösz a segítséget, a guglin már túl vagyok. Rengeteg helyen néztem, és habár benne volt a terméklistában, nem volt kapható.
Végre nagy nehezen találtam. remélem ki is érkezik.
Kedves kérdező!
Nem szeretném tönkretenni a hitvilágodat, de Magyarországon csak azt lehet gyógyszerként forgalomba hozni, amelynek hatásosságát bebizonyították.
Ezzel szemben a homeopátiás készítményeknél nincs ilyen törvényi előírás! NEM kell a gyártónak, forgalmazónak igazolnia, hogy a homeopátiás készítménye hatásos.
Ettől függetlenül persze lehet, hogy miközben szeded a homeopátiás tablettákat, meggyógyulsz; de az biztos, hogy nélküle is meggyógyultál volna. A homeopátiás szereknek kizárólag placebo hatásuk van. Beveszed, és mivel hiszel benne, ezért javul a közérzeted, nem figyelsz annyira a fejfájásodra, így jobban érzed magad. Mivel jobban érzed magad, így az immunrendszered is hatékonyabb lesz.
De ez egy nagyon gyenge hatás. Ha tényleg beteg vagy (kanyaró,tüdőgyulladás , himlő,...), irány az orvos. Ha nem, akkor nem érdemes erre pénzt pazarolni.
Homeopátia már többszáz éve létezik, de a komoly járványokat (spanyolnátha, tüdővész, kolera, járványos gyerekbénulás) csak a 20. században feltalált antibiotikumokkal lehetett hatékonyan távol tartani
Köszönöm a felvilágosítást, de nem látom a kérdésemben azt, hogy hatásos-e a homeopátia.
Nem kolerás vagyok, hanem ideges. Arra kell. Ha kolerás leszek, majd orvoshoz fordulok.
Nézd, ha olyan bogyóért szeretnél pénzt kifizetni, amelynek a hatásosságát sohasem kellett bizonyítani, akkor csak rajta!)
Ha megnézed, mire ajánlják a tablettát: kimerültség, idegesség, nyugtalanság. Csupa olyasmi, aminek a hatását nem lehet mérni, csak szubjektívan lehet megítélni. Így mindig találhatsz valami kibúvót, amivel védheted a gyógyszert: pl biztos olyat ettem, ami gyengíti a nervoheel hatását..., vagy most biztos csak azért nem hat, mert túl keveset vettem be..., vagy biztos gyógyszer nélkül még idegesebb lennék...
Szerintem többre mész, ha sporttal vezeted le a feszültséget, és talán olcsóbb is. Ha ideges vagyok, én mindig futok fél órát, és máris jobban vagyok.
Jobbulást!
Kisebb patikákban nézd meg, hátha maradt készleten.
Nem fogják kivonni, alaki hiba miatt hiánycikk.
Nemsokára lesz megint.
Nagyon jó, néha én is szedem.
Esetleg helyette tudom ajánlani a Sedatif-PC-t, amíg nem lesz megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!