1 eve cigizek le lehet e szokni rola?
Figyelt kérdés
21 evesen kezdtem .Nehezen megy minden ha nem szivom neha kibirok felnapot ,de tobbet nem .2014. nov. 19. 13:36
2/10 csabika1971 válasza:
Több mint 20 éves dohányzás után egyik napról a másikra letettem, ez 1 éve volt. Azóta sem dohányzom.
Ezért 1 éves dohányzás után az a le lehet e szokni róla? Számomra elég vicces kérdés.
3/10 anonim válasza:
Simán, csak akarat erőre van hozzá szükség.
4/10 anonim válasza:
Igen, csak elhatározás kérdése, te vagy az erősebb.
5/10 anonim válasza:
Barmit lehet, csak akarni kell:)
6/10 anonim válasza:
1 év semmi.
Még csak most kezd kialakulni nálad a függőség.
Ha most nem szoksz le 10 év múlva ezerszer rosszabb lesz, tapasztalat.
7/10 A kérdező kommentje:
Kosszonom a valaszokat.Muter is gyerekkora ota cigizet es meg is le tette egy 8 eve most 50.:)
2014. nov. 19. 15:20
8/10 anonim válasza:
Simán kibírsz több napot is. 1 Év alatt még nem lehet rászokni olyan módon, hogy szenvedéssel gyere le. Én például már 15 éve cigizek, és mostanában volt műtétem 2 napig nem is bírtam cigizni és kibírtam. Most hagyd abba míg van lehetőséged. Pár év múlva már kín szenvedés lehet.
9/10 anonim válasza:
Nekem ezzel sikerült [link] magamtól akaraterővel nem ment sajna, de ezzel a gyógyszerrel kínlódás nélkül sikerült. Drága, és csak orvos írhatja fel, ezt vedd figyelembe.
10/10 A kérdező kommentje:
Ez valami depresszios tabi nem igazan csipem ,inkabb a kodein tabi legalabb boldog vagyok ha tuladagolom euforias cucc nekem bejott:))ezzel is lehet szokni csak 2 ev utan meghalsz a rendszeres fogyasztassal,utanna meg mar mindegy venyes ez is de van ahol igyen juttok hozza Hat igen a kis droggos lehet mondani!
2014. nov. 20. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!