Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szívtatok már fűves cigit?...

Szívtatok már fűves cigit? Milyen hatás alá kerültél?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 19:44
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
hát bnőmmel eltoltunke gy szálat közösen amit haverunka dott(ő is csavarta) és semi hatása nem volt..
2010. febr. 7. 21:03
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
xD BIZTOS NEM SZÍVNÁK ILYENEKET!
2010. febr. 9. 18:58
 23/28 anonim válasza:
Ez a fűtől is függ. Rengeteg féle-fajta nemesített és rossz minőségű ganja létezik. Az én tapasztalatom hogy az idő lassabban tellik mint általában, pörögnek a gondolatok a fejedben, vér vörös a szemed, színesebb midnen, a hangokat is másképp éled meg. De midnenkire másképp hathat.
2010. febr. 25. 23:12
 24/28 anonim ***** válasza:
úristen, ennyi jó helyesíró embert.. inkább járnátok nyelvtanórára. ;)
2010. febr. 28. 16:50
 25/28 anonim válasza:
0%
probáld ki máris lesem tudsz majd szokni róla:D:D
2010. márc. 22. 14:01
 26/28 anonim válasza:
Én háromszor szívtam füves cigit. Hát az elsőnél kaparta a torkom, és eleinte nem volt semmi. Aztán elsötétült minden, elkezdtem szédülni, úgy éreztem mindjárt összeesem. Ez csak jó pár percig tartott, de úgy éreztem, ott döglök meg. Aztán másodszorra ugyanez történt, de akkor semmi rossz érzésem nem volt, pusztán lebegtem. A harmadiknál teljesen jó volt gondtalannak tűntem, de elkezdtem hallucinálni, bár nem hiszem, hogy ez csak a fűtől volt, mert ittam is és cigiztem is rá. De az nem igaz, hogy jó kedved lesz tőle.
2010. ápr. 8. 18:04
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem jó kedvem lesz tőle, már amikor tekerem akkor jó kedvem van... sok embernél azzal van gond, hogy általában nem magának tekeri és nem tudhatja, hogy az aki megkínálta, az mennyit rakott a cigibe.. (pl. lehet, hogy az illető úgy számolt, hogy majd hárman lesznek a joe-ra, de közben meg csak ketten maradnak rá, és az egyikük tapasztalatlan). Aki teljesen tapasztalatlan a témában, annak nagyon elmagyarázni sem lehet, hogy milyen érzés lesz majd, és sok embernek annyira új az élmány, hogy megijednek a hatásoktól... ez szokott a probléma lenni, valójában nem kell parázni, és akkor nagy élmény lesz. Ennyi.
2010. ápr. 9. 12:08
 28/28 anonim válasza:

A leginkább emlékezetes nekem a legelső alkalom volt. Akkor nagyon ráparáztam a dolgokra. 2baráttal szívtunk. Az egyik már évek óta tép mi 2en pedig akkor próbáltuk ki. Rettenetesen zavart, hogy nem voltam képben, be voltam lassulva, féltem, hogy valakinek feltűnik vagy jönnek a rendőrök (mert szabadban voltunk végig) De szerencsére semmi ilyen nem történt. Akkor úgy voltam vele, hogy egyszer kipróbáltam elég is volt, többször nem fogom, mert ilyen rossz érzés 3órán át nekem nem kell. 1hónappal később a legjobb barátnőm, akivel együtt téptünk először rávett, hogy még egyszer szívjunk, ha akkor sem jó akkor hagyjam. Nem emlékszem, hogy milyen volt, de biztosan jó, mert azóta is hetente elszívok 1-2 ilyen cigit.

Én amúgy akkor szeretek tépni, ha teljesen egyedül vagyok és itthon. Olyankor kapcsolok be Nirvanát (ált.) lefekszem az ágyra lecsukom a szememet és csak gondolkozok gondolkozok. Néha rámtör a kreativitás és olyankor rajzolok vagy próbálkozok versírással, ami egyre jobban megy : D

Ha többen vagyunk (már ha 2en az is annak számít : D ) akkor azért nem szeretek, mert nekem van egy kis saját magán világom betépve. És akivel vagyok az nincsen benne, nem tudok vele jól ellenni. Csak bambulok és gondolkozok meg flashelgetek. Szval szerintem egyedül jó. :D

Erre kapni szoktam: http://www.youtube.com/watch?v=6Iho1V--8G4

2010. aug. 13. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!