Szívtatok már fűves cigit? Milyen hatás alá kerültél?
A leginkább emlékezetes nekem a legelső alkalom volt. Akkor nagyon ráparáztam a dolgokra. 2baráttal szívtunk. Az egyik már évek óta tép mi 2en pedig akkor próbáltuk ki. Rettenetesen zavart, hogy nem voltam képben, be voltam lassulva, féltem, hogy valakinek feltűnik vagy jönnek a rendőrök (mert szabadban voltunk végig) De szerencsére semmi ilyen nem történt. Akkor úgy voltam vele, hogy egyszer kipróbáltam elég is volt, többször nem fogom, mert ilyen rossz érzés 3órán át nekem nem kell. 1hónappal később a legjobb barátnőm, akivel együtt téptünk először rávett, hogy még egyszer szívjunk, ha akkor sem jó akkor hagyjam. Nem emlékszem, hogy milyen volt, de biztosan jó, mert azóta is hetente elszívok 1-2 ilyen cigit.
Én amúgy akkor szeretek tépni, ha teljesen egyedül vagyok és itthon. Olyankor kapcsolok be Nirvanát (ált.) lefekszem az ágyra lecsukom a szememet és csak gondolkozok gondolkozok. Néha rámtör a kreativitás és olyankor rajzolok vagy próbálkozok versírással, ami egyre jobban megy : D
Ha többen vagyunk (már ha 2en az is annak számít : D ) akkor azért nem szeretek, mert nekem van egy kis saját magán világom betépve. És akivel vagyok az nincsen benne, nem tudok vele jól ellenni. Csak bambulok és gondolkozok meg flashelgetek. Szval szerintem egyedül jó. :D
Erre kapni szoktam: http://www.youtube.com/watch?v=6Iho1V--8G4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!