Amikor először szívtatok cigit milyen volt?
Figyelt kérdés
Nem kezdtetek el fulldokolni,köhögni?2011. márc. 29. 16:36
1/9 anonim válasza:
Állatira rossz íze, büdös szaga volt, de nem köhögtem tőle. Én hülye mégis erőltettem. Aztán 20 év múlva bírtam abbahagyni...
2/9 anonim válasza:
Semmi különöset nem éreztem, nem is köhögtem (óvatos voltam és 10 éves ...), csak annyi jött le, hogy tök rossz az íze.
Nem is dohányzom :-)
40/N
3/9 anonim válasza:
Semmilyen mivel azelőtt már annyi füstöt beszívtam h meg sem éreztem szinte.
4/9 anonim válasza:
De igen, mindenki igy reagál rá és szédül!Lassan rászoksz és tova tünnek ezek a gondok.Már csak büdös lesz a lehelleted állandoan rekedt leszel.Nem tudom hány éves vagy nekem van egy húsz éves fiam aki azt mondta inkább ciki már a cigi mint vagány.Probáld ki a sportot az viszont menö az be jön fiúnak lánynak egyaránt!Hidd el én 14 évesen vagányságbol gyujtottam rá most csak nézem hogy mások egyik fitnesz teremböl a másikba megy,nekem már a gyors séta is olyan mintha futottam volna.
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon jó érzés volt, én élveztem. 15/F
6/9 anonim válasza:
vicces :D és nem értettem mi benne a jó ezért rászoktam :D
7/9 anonim válasza:
Én nagyon élveztem, kiscit köhögtem, de nagyon finom volt az aromája. azóta is szívom.
8/9 anonim válasza:
Nekem qrva jóvolt. :) Mondjuk én kicsit bevoltam már b.szva, lehet azért. De nekem tetszett, viszont azóta nem szívtam. ( de aznap több cigit is szívtam)
9/9 anonim válasza:
Nem fuldokoltam,s nem is köhögtem! :D
Egy kicsit tetszett,de tudtam,hogy káros,szóval nem szívtam szét a fejemet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!