Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szívtatok már fűves cigit?...

Szívtatok már fűves cigit? Milyen hatás alá kerültél?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 19:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
19%
mekkora gyökerek vagytok, hogy így beszólogattok! remélem elhülyülsz az alkoholtól, az ilyeneknek az való! :S
2010. jan. 27. 15:34
 12/28 anonim válasza:
82%
Én is azt tapasztaltam, hogy egyénenként elég nagy eltérések lehetnek. Van olyan haverom, aki végigröhögi az estét, van akinek 3 random pont a térben előbb vagy utóbb egy smiley-t ad ki :) Én speciel semmi extrát nem veszek észere. Annyit talán, hogy kicsit letompulok és elálmosodok tőle. De olcsóbban megúszom, ha hajnalig analízis házit írok, a hatás u.a. :D
2010. jan. 29. 10:20
 13/28 anonim ***** válasza:
79%

Elsőknél teljesen lezsibbadtam és mindenentől vihogó görcsöt kaptam.

A későbbiek mindig mások voltak, attól függően, hogy hogy éreztem magam szívás előtt. Általános érvényű igazság, hogy nem azért kell szívni, hogy jobb kedved legyen, hanem azért, hogy csúcspontra vidd a hangulatot.

Ha nagyon lehangolt vagyok, méginkább lehangolódok, ill. befordulok, ha jó kedvem van hallucinálok, nevetek és teljesen fölszabadulok tőle... Tényleg teljesen esetleges.

Akik nem is próbálták, ill. rossz volt az első cigi, amit elszívtak ezért véresszájú antimarihuanistákká váltak, nem értem minek írnak ide...

2010. jan. 29. 13:04
 14/28 anonim válasza:
76%
jó párszor próbáltam, de sehol semmi, amíg mások kapták a képet én semmit. Ez van
2010. jan. 29. 14:31
 15/28 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom,hagy az aktuális hangulatot erősiti! megmondom őszintén,hogy kemény bagós vagyok,és biza az alkohol is időnként befigyel,de tovább nem mennék.még fűre se..
2010. jan. 29. 17:14
 16/28 anonim válasza:
hát amikor a legjobban éreztem magam remegtem tőle és tényleg majdnem mindenen nevettem :D aztán kimentünk az utcára ott meg pont hogy féltem
2010. jan. 29. 22:02
 17/28 anonim ***** válasza:
na, akire nem hatott, az nem jól szívja.. mélyen beszívod tüdőre, elszámolsz 5-ig és lassan kifújod. Nem szipákolod, mert akkor tényleg csak pénzkidobás. Amúgy nem élek vele, párszor szívtam csak, meg amúgy is, inkább sportra költöm azt a pénzt, jobban kikapcsol. Nálam a hatás a következő: utcán (parkban) pöfékeltem, ami nem volt jó ötlet.. vihogás, elindultam vill. megállóhoz, volt egy kis szél, de olyan érzés volt, mintha átfújna rajtam (nyár volt), mintha meztelen lettem volna. Aztán kitisztult a hallásom, mint még soha. A zaj és a tökéletes csend harmóniája volt..áh ezt nem lehet szavakkal körülírni. Aztán villamosoztam, de majdnem behánytam, úgy tűnt, mintha már 2-3 órája mennék, pedig kb. 5 megálló volt 4-6-oson és a végén már olyan érzés volt, mintha lejtőn zúzna le a villamos. Leültem, de érdekesen néztek rám, nemtom milyen arcot vágtam, kopogtatott a róka. Aztán leszálltam, megint mintha a niagaránál állnék, friss levegő és szellő (körúton) és ge-i kajás lettem. Ez volt az utolsó alkalom, azóta nem is volt kedvem hozzá és nem hiszem, hogy újra lesz. Maradok a sörnél és a szotyinál :D
2010. febr. 1. 01:07
 18/28 anonim válasza:

Én az életemet kockáztattam... Mentő vitt a kórházba. Pedig nem gyenge a szervezetem... és majdnem belehaltam. :(

Ne tedd!

2010. febr. 2. 12:40
 19/28 anonim válasza:
hogy lettél rosszul kedves utolsó válaszoló?
2010. febr. 2. 17:43
 20/28 anonim ***** válasza:
nemvágod mivan. belasssulsz, az agyad próbákl irányítani, de a tested nem teszi bazt amit te akarsz.:D
2010. febr. 4. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!