Szívtatok már fűves cigit? Milyen hatás alá kerültél?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 19:44
1/28 anonim válasza:
nyugtató jó érzés, de egyben félelmets is, mert minden hangot jobban hallassz, pl egy zenének a háttér hangjait amit eddig nem is figyeltél, hallod és másképp éled meg a zenét, beleérzel. De ha sokat szívsz, akkor meg behányhatsz tőle, avagy elalszol.
2/28 anonim válasza:
Nekem nem hatott, pedig ugyanarra a cuccra mondták mások, hogy jó. Csak a torkomat kaparta, de semmi.
3/28 anonim válasza:
Mindenkinel mas hatasa van,az en szervezetem legeloszor egybol kiadta,vagyis szivas utan 5 percre kihanytam es kutyabajom volt:P,masok meg egyfeszt nevettek...
4/28 anonim válasza:
Nekem semmi hatása nem volt :S Ha csak azt nem számítom h idegesített a többiek mit röhögnek mint egy idióta :P
5/28 A kérdező kommentje:
hát remélem velem nem ez fog történni(L) nevetni meg kábulni szeretnék
2010. jan. 26. 19:59
6/28 anonim válasza:
Van aki bepánikolt,és úgy kellett lefogni,mert dobálta magát.Mindenkinél más a reakció.
7/28 anonim válasza:
Ma toltam, ellazultam, kimentem a városba mászkálni, ott egy kicsit rámjött a para, de szerencsére elmúlt gyorsan.
Kicsit másképp érzékeltem az időt, néha mintha "visszahúzott" volna a realitás, de utána gyorsan visszahulltam az eufóriába. Néhány ember mintha furcsán nézett volna rám, de igazából csak beképzeltem magamnak. Lakásban jobb, ott nyugi van lehet netezni, lazulni közben, esetleg zenét hallgatni --> teljesen ráhangolódsz a zenére! peace
8/28 anonim válasza:
naon durca volt! barátnőmmel ugyan azt flasheltük és naon paráztunk. mindenhova a pasijainkat képzeltük meg rendőröket mert tőlük féltünk (a barátaink megtiltották).
9/28 anonim válasza:
ne füvezz volt barátom is füvezik és naon ostoba elszívta az agyát.
10/28 anonim válasza:
Naon? Okosak és intelligensek lehettek mindannyian... Füves cigi igen, anyanyelven írás nem igazán megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!