Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A párom herbál poros cigarettá...

Várvölgyi Réka kérdése:

A párom herbál poros cigarettát szív és nem tudom sem én sem a családja leszoktatni róla akármit teszünk ő szívja a poros cigit. Valaki segítsen! Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
A párom már korábban is nyúlt fűhöz vagy szintetikus fűhöz. Komoly kínok között szokott le már kétszer, de még sem én, sem a családja, sem a barátai nem látták így, hogy hüvelybe betölti a herbált és megszórja porral és utána magán kívül van kiüti 1-2 órára felkel és újra betölti újra elszívja, agresszív ha elvesszük tőle egyszerűen bevadul az édesanyjára rámozdul velem üvöltözik, kezelhetetlen. Mindenre magasról tesz csak szív, alszik, eszik, szív. Csak annyit mondtunk ha nem változik rendőrt hívunk és úgy megijedt, hogy sírva kiugrott az ablakon, pedig csak fenyegetés volt. Ha valaki tud segíteni vagy tanácsot adni kérem írjon minél hamarabb!!
2014. okt. 26. 01:21
 1/5 anonim ***** válasza:
mentőt kell rá hívni, majd néhány hét a zárt osztályon vagy észhez téríti, vagy hagyd el...
2014. okt. 26. 16:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, úgy volt, hogy ma elmegyünk orvoshoz. Nem aludtam tőle egész éjjel, mert ki-be mászkált felkapcsolta a villanyt, rám esett és csak azért keltem föl, hogy elkísérjem az orvoshoz gyogyszert iratni neki, de nem kel fel. Én hiába akarom, ha ő a herbálos poros cigit jobban akarja. Kétségbe vagyok esve nem tudom mit tegyek. Segíteni szeretnék neki de nem tudom még hogyan.
2014. okt. 27. 08:27
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem más anyaggal, de 4 évembe tellett kimászni ebből a gödörből. ameddig ő nem akarja, addig úgysem fog, senki kedvéért. a barátnőm elhagyott, a családom nagy része átmenetileg megszakította velem a kapcsolatot... ez sem volt elég, saját magamtól kellett eljutnom odáig, hogy kimásszak belőle... kár ezzel kínoznod megadat, könnyen évekig elhúzódhat, és soha senkitől nem kapod vissza azokat az éveket... + ha egyszer kimászik belőle, ő is utálni fogja magát, hogy ezt tette azzal, akit szeret... talán tanul belőle
2014. okt. 28. 00:27
 4/5 anonim válasza:
sose értettem hogy kattannak be ettől az emberek .. én szó szerint 3 évig be voltam állva és a legdurvább amit csináltam h kinevettem a tanáraimat meg hasonlók... de viszont egyik napról a másikra le is bírtam tenni ennyire egyén függő lenne?:O
2015. jan. 4. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
és mit szívtál, füvet vagy herbált?
2015. jan. 4. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!