Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom minden nap herbál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kkamilla1997 kérdése:

A barátom minden nap herbál füvet szív, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 éve történt vele egy szörnyű tragédia, amit a mai napig nem tud feldolgozni, elmondása szerint azután szokott rá a fűre, minden nap szívja, próbálta már lerakni, 3x és olyankor 1 hétig ment neki kb. Nagyon féltem és kivagyok már teljesen ez nem sima fű, aki nem tudná, ez a herbal rosszabb mint a sima, 100x károsabb, vegyszerbe van áztatva, butul tőle az ember és nem egy olyat hallani hogy szívritmus zavart okozott vagy halált. Próbáltam már vele beszélni, hogy ne csinálja, olyankor volt ez, hogy lerakta. Betompul tőle teljesen az agya, tisztába vagyok vele, hogy már függőségből csinálja, de szeretnék neki nagyon segíteni, nem pedig elhagyni, mert valamilyen szinten viszont át tudom érezni a helyzetét, én a cigire vagyok rászokva, 1 hónapra már volt, hogy leraktam, de nekem se menne könnyen, főleg akkor neki, amikor ez komoly lelki és pszichés függőséget okoz. Hogy segítsek neki? :/ Nem akarom nézni, hogy tönkremegy.. Ez tönkreteszi szellemileg és testileg is, engem pedig lelkileg.
2014. febr. 3. 19:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
akkor hagyd ott, nem egy roncs mellett akarsz élni.
2014. febr. 3. 19:53
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd ott, eszre sem fogja venni :)
2014. febr. 3. 19:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Hülyeségnek fog hangzani, de nézesd meg vele a Rekviem egy álomért című filmet. Lehetőleg minél nagyobb képernyőn, és hangszóró is legyen felhangosítva.

A film drogosokról szól, hogy teszik tönkre az életüket. Nagyon drámai film. Nem valószínű, de hátha elmegy a kedve a drogoktól.

2014. febr. 3. 19:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem kell megmagyarazni, hogy ki es miert nyul a szerhez ... koztudottan a problemainkra orvossag is van. Csak a gyengek szivnak mindenfele szart es meg meg is magyarazzak.
 5/12 anonim ***** válasza:
vegyél neki egy vaporizert, úgy kevesebb anyag megy kárba-
 6/12 anonim ***** válasza:
Beszèlj szakemberrel! Sürgősen
2014. febr. 3. 19:58
 7/12 A kérdező kommentje:

Tisztába vagyok vele, hogy gyenge és hogy ezért szív és ezért nem tudja lerakni, de ezt le is írtam az elején! De reményt adott az a 3x7nap mikor letudta tenni és segíteni akarok neki!

Köszönöm a filmajánlót, meg fogjuk nézni!

Hol tudok ilyen szakembert? Kórházakba van? Vagy csak külön kirendelt helyen?

2014. febr. 3. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
rakjátok le együtt a füvet meg a cigit :DD
2014. febr. 3. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Esetleg kezdje el csökkenteni az adagot.
2014. febr. 3. 20:02
 10/12 anonim ***** válasza:
rakjatok le ha nem birjatok ... kesobb ujra begyujthatjatok :)
2014. febr. 3. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!