Ez még mindig a fű hatása?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hónapig szinte majdnem minden nap füveztem/füveztünk a haverokkal. Ezt a bio vagy herbál vagy minek mondják ezt de mindig másfélét hol zöldet hol dohányost, volt amelyik ilyen acetonos féle volt (nem tudom ez mit jelent pontosan mert kinézetre ugyan az, csak közölte akitöl vettem , ez volt a gyengébb féle). Naponta 1gramm bőven elment de néha a duplája is, volt amikor reggel rögtön azzal kezdtem a napot. Augusztus közepén kezdödött az egész elötte sosem csináltam. Most hétvégén mástól vettem, és ugyan úgy csináltam mint azelött ugyan annyit raktam egy cigibe de valami nagyon erős volt, rázott a hideg egész éjszaka hánytam a szemem felvolt akadva,két napig nem volt étvágyam ugy néztem ki mint egy élőhalott töle, ki is dobtam az egészet ma a 4. napja hogy nem csinálom ( nem is fogom többet, megutáltam egy életre) de azóta ahogy legutóbb ezt az erös szart szivtam és rosszul lettem. Valahogy mintha agyilag zokni lennék föleg az első nap volt olyan. Nem úgy gondolkodom, elfelejtek dolgokat,lassabb a felfogásom. Valaki aki hasonló cipöben jár vagy járt már,tudna valamit mondani erről hogy miért van ez? Egy 18éves srác vagyok, és nagyon meg köszönöm mindenkinek aki tud valamit mondani erröl :/2014. okt. 17. 18:49
1/14 anonim válasza:
nem ilyen szar herbát kell szívni. hanem rendes zöldet
2/14 anonim válasza:
Ez annak a hatása bizony.
Bár én még nem jártam úgy mint te, de nekem is voltak masszív esték. Agyilag zokni voltam én is, még hetekig utána.. csak néztem ki a fejemből, szinte nem gondolkodtam.. furcsa volt. De pár hét után helyre állt, és azóta minden olyan mint régen. Én sem akarok többet.
3/14 anonim válasza:
Az ilyen bio meg herbál bigyókat kerüld, szívj rendes füvet, bár még várhatnál vele pár évet.
4/14 anonim válasza:
Úristen milyen válaszok basszus... :( A párom sok évig füvezett, és most 30 felett, szívja a hatását... Örülj neki, hogy rosszul lettél és megutáltad egy életre. Ne is csináld többet. :(
5/14 A kérdező kommentje:
Hát megbántam mint a kutya az biztos. Nem éri meg azért a félóráért.... asszem ezekután már nem szeretném kipróbálni a rendeset sem , tudom hogy az nem ilyen és nincsenek ilyen mellékhatásai de arra sincs szükségem és semmiféle kábítószer félére, inkább megiszom azt a két doboz sört. Köszönöm mindenkinek ,ment a zöld mancs! :)
2014. okt. 17. 19:16
6/14 anonim válasza:
Mi az, hogy acetonos meg herbál? Ezek ilyen "pancsolt" vackok?
Mert akkor kb. bármi belekerülhetett.
7/14 anonim válasza:
Nem jó ilyen herbál szarokat szívni... Nem tudhatod mi van benne (persze ahogy azt sem, hogy bármi mást, amit az utcán veszel, mivel ütik fel), abszolút egészségtelen, a szervezetre mért hatásai sem ismertek.
Szóval ezért érzed rosszul magad, hagy abba, és remélhetőleg nem lesz rosszabb a helyzet.
8/14 anonim válasza:
a koncentrációs késséget bizony megeszi! :S de amúgy a sima fű is.. ahogy mondják jópáran, a sima zöld növeli a hosszútávút és csőkkenti a rövidtávú memóriát! mi is pontosan a rövidtávú memória? maga a koncentrációd késségének szintje! sztem sima zöldet se szívjon senki, én megjártam vele a poklot (mind2 félével)! most 11 hónap után vagyok, koncentrációs gyakorlatokat végzek, kb 50%-on vagyok az eredeti teljesítményemhez képest, de érzem h minnél jobban tudok koncentrálni egy bizonyos feladat elvégzésére, annál jobban és gyorsabban forog az agyam! komoly érzés amikor koncentrálsz, hirtelen beugrik egy kép, h régen ezt is megláttad koncentrálás közben! szó szerint újra építem a késségeimet :) elég szórakoztató habár az 1. 9 hónap kínszenvedés volt :) 3,5 év fű! ebből 3 sima, 0,5 pedig a létező legagresszívabb műfű, olyan amitől egy kiképzetlen ember egyetlen kisulybegynyi (0,05-től) hány, meg elkezdi ismételni az abc-t mert azt hiszi h fogyatékos lett!
9/14 anonim válasza:
előző, bocsi a helyesírási hibák miatt, 2 van benne...
10/14 anonim válasza:
Az a 2 doboz sör is csak drog, ha úgy nézzük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!