Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez még mindig a fű hatása?

Ez még mindig a fű hatása?

Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hónapig szinte majdnem minden nap füveztem/füveztünk a haverokkal. Ezt a bio vagy herbál vagy minek mondják ezt de mindig másfélét hol zöldet hol dohányost, volt amelyik ilyen acetonos féle volt (nem tudom ez mit jelent pontosan mert kinézetre ugyan az, csak közölte akitöl vettem , ez volt a gyengébb féle). Naponta 1gramm bőven elment de néha a duplája is, volt amikor reggel rögtön azzal kezdtem a napot. Augusztus közepén kezdödött az egész elötte sosem csináltam. Most hétvégén mástól vettem, és ugyan úgy csináltam mint azelött ugyan annyit raktam egy cigibe de valami nagyon erős volt, rázott a hideg egész éjszaka hánytam a szemem felvolt akadva,két napig nem volt étvágyam ugy néztem ki mint egy élőhalott töle, ki is dobtam az egészet ma a 4. napja hogy nem csinálom ( nem is fogom többet, megutáltam egy életre) de azóta ahogy legutóbb ezt az erös szart szivtam és rosszul lettem. Valahogy mintha agyilag zokni lennék föleg az első nap volt olyan. Nem úgy gondolkodom, elfelejtek dolgokat,lassabb a felfogásom. Valaki aki hasonló cipöben jár vagy járt már,tudna valamit mondani erről hogy miért van ez? Egy 18éves srác vagyok, és nagyon meg köszönöm mindenkinek aki tud valamit mondani erröl :/

2014. okt. 17. 18:49
1 2
 11/14 dragonkalo ***** válasza:
38%

Dejó,hogy milyen tájékozott itt mindenki.:)

Csak kár,hogy a kérdező olyan retardált,hogy azt se tudja mit szív...

A BIOban legtöbbször még rendes fű sincsen,és valami dohányszármazékot öntenek fel mindenfélével(aceton,fékfolyadék,szinte bármivel).

Simán leállhat a szíved tőle akármikor,akár elsőre.

A herbál már jó ideje nem nagyon mutatja magát,ez gyakorlatilag gyenge hallucinogén herbáliák keveréke,de ha sokáig szívod egyszerre akkor jöhetnek a haluk tőle.:D

Én a sima zöldre esküszök,ha már be akarsz tépni,legalább rendeset vegyél.;)(lehetőleg ne az első cigánytól az utcán..)

2014. nov. 26. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
A rendszeressé vált napi két doboz olyan alkoholistává tesz, hogy örök életedre beteg maradsz. Azt fogyasztod, mert legális. Az alkohol egy speed keménységű drog csak úgy mellékesen jegyzem meg. De hajrá!
2014. dec. 31. 13:23
 13/14 m.adrika111 válasza:
100%
szia én is halottam eről szerintem jòl jártál hogy ennyi bajod lett csak nekem több ismerősöm is elmegyògyintézetben kötött ki mikor le àlt vele bár 1 honap mulva meg gyógyultak de amiket csináltak
2015. jan. 2. 22:47
 14/14 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__6621953-h..

Itt az én storym, most en is kinlodok a hatasai miatt, en is sokat toltam de egy orok lecke volt. Remelem meggyogyulok. :S

2015. febr. 28. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!