Létezik olyan, hogy a cigarettának jótékony hatása van, akár minimálisan is?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés csak úgy megfogalmazódott bennem és kiváncsivá tett,úgyhogy ha tudtok mondani rá valamit,akkor várom. :)) :)2014. júl. 21. 21:47
1/16 anonim válasza:
Maximum az, hogy lenyugtat, de azon kívül semmi.
2/16 anonim válasza:
Sok embert tudnék felsorolni, akiknek határozottan jót tett/tesz a dohányzás, akár cigarettáról legyen szó, akár más dohányneműről.
Néhány példa: termesztő, feldolgozó, fuvarozó, kereskedő, dohányzásellenes kampányt szervező, állam.
Apró hibája a dolognak, hogy a fogyasztó életminőségét jelentősen rontja. Nincs jótékony hatása.
3/16 anonim válasza:
Első, ez tévedés: nem maga a cigizés nyugtatja az embert, hanem az újabb szállal történő nikotinpótlás függőség esetén, mert ilyenkor tulajdonképp az elvonási tünetek miatt feszült a dohányzó.
4/16 anonim válasza:
A cigizés egyik káros hatása, hogy az értelmes, okos választ lehúzza valaki. Nincs semmilyen jótékony hatása egyik dohányfélének sem.
5/16 anonim válasza:
Mivel pótcselekvés ezért max annyi hogy addig az ember lefoglalja magát.
6/16 anonim válasza:
A lepontozók írjanak már legalább egy előnyét a dohányzásnak, okosodni szeretnénk!
7/16 anonim válasza:
Ha felbasszák az agyamat, akkor is nyugtató hatása van. A nikotinéhség más érzés, persze megint a hozzá nem értő antinikotinista ugat...
8/16 anonim válasza:
Reggel/munka előtt kómásan kávé+cigi kombó felpörgeti az embert.
9/16 anonim válasza:
7-es, erre csúnyán ráb**sztál, mert konkrétan magam is nikotinfüggő vagyok, csak jobban ismerem a cigizés pszichológiáját mint mondjuk te. Na köszöntem...
10/16 anonim válasza:
Én meg jobban tudom, hogy mit érzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!