Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tényleg igaz, hogyha dohányzol...

Tényleg igaz, hogyha dohányzol nem nősz meg?

Figyelt kérdés
Azt mondták nekem ne dohányozzak mert nem fogok tőle nagyobbra nőni. Ez valamiféle duma, vagy igazság alapja is van?
2010. jan. 24. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

A dohányzás ténbyleg visszafogja a növekedést. Elsősorban magzati korban: a dohányzó kismamáknak rendszerint fejletlenebb, kisebb súlyő újszülöttjei vannak, a körülben sokkal gyakoribb a koraszülés és a vetélés is.

Ha még növőben vagy, akkor a te növekedésedre is károsan hat a dohányzás, mi8vel a véredben oxigénhiányt okoz, ez pedig károsan hat a szerveidre.

Egyáltalán: minek dohányozni? Drága is, büdös is, egészségtelen is, ráadásul nem nézel ki tőle egy fikarcnyival sem felnőttebbnek, csak butábbnak, amiért te is mégy a divat után ész nélkül, mint a többi "birka"... Inkább ússz árral szemben, és merd felvállalni, hogy te nem a cigitől leszel "menő".

2010. jan. 24. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van valami ilyen. Mert a dohányzás kivont valamit a csontjaidból ezért hamarabb megszilárdulnak tehát nem fogsz tovább nőni. Bocsi hogy ennyire konyha nyelven írtam. :P De amúgy igen van ilyen.
2010. jan. 24. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:

a legtöbb ember 13-4 éves korába kezd el cigizni de talán már korábban is... egy kérdés: az összes cigiző törpe? nem

biztos hogy nem tesz jót a cigi de , hogy nem nősz meg tőle az hülyeség, de van már sok ilyen kérdés, 1-2-be vannak elég komoly érvek az állításom mellet

2010. jan. 24. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
nemigazán igaz ez, csaK AKKOR, hogyha az anyád dohányzik, amikor mlég a méhében vagy. akkor lehet h nemnősz magasra annyira mint amennyire nőnél, ha nem dohányzptt volna
2010. jan. 24. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
A DOHÁNYZÁS HALÁLOS BETEGSÉGET OKOZ! FOGJÁTOK MÁR FEL!!!! SZOKJATOK LE RÓLA!
2010. jan. 25. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
én sajna elég korán kezdtem cigizni. nem tudom igaz-e de tény h sokkal alacsonyabb vagyok a családom többi tagjánál kb mint a 13éves átlag. h ez azért-e van mert dohányzom azt nem tudom!
2010. jan. 27. 08:43
 7/8 anonim ***** válasza:

13évesen felesleges viszonyítanod...

amúgy ha hazudsz akkor meg megvakulsz, erről ennyit:D

2010. jan. 27. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:
ja nem én vagyok 13 hanem (csak nem fogalmaztam pontosan) 19évesen vagyok akkora mint egy átlagos 13éves!
2010. jan. 30. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!