13 évesen gáz cigizni? Többi lent.
Erre én speciel nem azt mondanám, hogy "gáz". Egész egyszerűen "csak" az egészségedet és életedet teszed tönkre vele, annyi komoly betegséget kaphatsz idővel...
Egyébként meg persze, most csak heti 1-2 szál, de később úgy rászoksz, mint annak a rendje. Nem a gyakoriságtól lehet rászokni, hanem az összességében elszívott szálak mennyiségétől.
Jaj annyira leoltjátok szegényt. Nem értem hogy mi itt a baj, csak a dohányellenesek írnak ide?
Én 14 éves vagyok fiú, és én is cigizek.
Nem menőzésből, csak jól esik. Most elég sokat kell tanulni, és a tanárok nem nagyon jönnek be, szeretek egyedul lenni, és cigizni, barátokkal nem is szoktam. A sok stressz után jólesik 1 szál cigi.
Igen, tudom hogy káros, én is tudom. De attol hogy leirtok tobb oldalt nem lesz jobb. Es kerdezo, heti 1-2 szál az nagyon kevés. Bajod se lesz kb. Tőle. Én 10-12 szálat szívok hetente.
Igen tudom h káros. A sok stressz miatt megertem a kérdezőt. Nem tudom mert oltjatok le ennyien.
;)
Off;
Van ahol simán kiadják a cigit 18 alatt, mégha látják is az illetőn, hogy a 16-ot sem üti meg (tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!