Fel eve cigizek, ugy hogy nem tudozom le, de utanaolvastam es ugy gondolom le kene. Megprobaltam, de bizonytalan vagyok. Segitene valaki? 17L
Figyelt kérdés
Ugy csinalom hogy beleszivok a cigarettaba majd a levegobe azonnal ra. Aztan mintha bentt tartom egy kicsit a szamba mintha ugymond "megforgatnam" utana kifujom.
Nem kohogtem se semmi, csak erosebben erzem az izet a szamban.
Honnan tudjam hogy biztosra letudoztem? Koszonom elore a valaszokat.
2014. okt. 7. 14:43
11/11 anonim válasza:
Tudod te egyáltalán, hogy miért cigizel ? Csak azért, hogy nagyobbnak, felnőtebbnek lássanak ? Tudod, hogy mennyire káros a szervezetedre ? Tudod, hogy milyen drága? Egy "normális" cigis minimum egy dobozzal elszív egy nap, de lehet, hogy többel! Azt a pénzt mennyi más értelmes dologra lehetne fordítani... Na és azt tudod, hogy ezt a függöséget nagyon nehéz aztán- ha már rájössz, hogy nem buli- abbahagyni??? Sok embernek nem is sikerül!! ( ennél már csak a kábszer rosszabb )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!