Tudnatok nekem ajanlani valami jo fogyokurat? Mar majdnem mindent megprobaltam de egy deka sem megyu le. Hogy csinaljam?
Szia!
Ezt szoktam megcsinálni ha felszalad egy pár kg. Kicsit nehéz, főleg az első nap és második hetet már sokszor nem csinálom végig. De nekem így eddig egy héten 6 kg lement mindig és arról nem is beszélve, hogy kipucolja a szervezetedet. A negyedik nap nekem volt hasmenésem de ez normális. Ekkor tisztulsz. Utána elég sokáig tudom tartani a súlyomat. Ha nagyon éhes voltam közben akkor ettem puffasztott rizst vagy gyümölcsöt. Sok sikert.
1 nap: R: Fekete kávé üresen v. tea édesítővel, 1 zsemle,
E: 2 főtt tojás, retek, ubi, saláta,
V: 1 szelet sovány hús grillezve ( só, bors, esetleg mustár)!
2 nap: R: Uaz mint az elsőnap
E: 1 szelet sovány hús grillezve, zöld sali
V: Gépsonka nagyobb mennyiségben ( torma, mustár)!
3 nap: R: Minden nap uaz vasárnapig
E: 2 főtt tojás, sali, paradicsom, ( citrom, mustár, só, bors)!
V. Gépsonka, zöld saláta!
4 nap: R: uaz mint eddig
E: 1 főtt tojás, nyers v. főtt sárgarépa, sajt
V: Joghurt, gyümölcs!
5 nap: R: uaz mint eddig
E: Párolt hal, paradicsom ( mustárral, sóval ízesítve)
V: 1 szelet sovány hús grillezve és zöld saláta!
6 nap: R: uaz mint eddig
E: Grill csirke ( korlátlan mennyiségben)
V: 2 főtt tojás, sárgarépa!
7 nap: R: Citromos tea
E: 1 szelet bármilyen hús grillezve, gyümölcs
V: Választani az előzőekből tetszés szerint!
Sokszor egyél keveset,sok folyadék,reggeli éhgyomorra kardió edzés (min.40 perc)
és minden nap mozogj,séta,kocogás,bicikli,bármi...
plusz a finomított szénhidrátokat próbáld csökkenteni..
Szia!
Kezdj el kocogni!
Ha nem megy sok egyszerre, az sem baj!
Kezdd el mondjuk napi 5 perccel, és emeld hetente 3-mal.
Nem igazán kell ügyelni arra, hogy mennyit eszel, mert az majd beáll. Arra ügyelj inkább, hogy este 6 után már ne egyél semmit! Komoly kihívás lesz, de ha hozzászoksz, nem is fog hiányozni. :) Cserébe reggelizhetsz, amennyit akarsz, ha nap közben is mozogsz (ha olyan a munkád).
Este kaja helyett inkább igyál vizet. :) Esteli mozgásnak pedig, hát, ott az örömszerzés... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!