Fel eve cigizek, ugy hogy nem tudozom le, de utanaolvastam es ugy gondolom le kene. Megprobaltam, de bizonytalan vagyok. Segitene valaki? 17L
Figyelt kérdés
Ugy csinalom hogy beleszivok a cigarettaba majd a levegobe azonnal ra. Aztan mintha bentt tartom egy kicsit a szamba mintha ugymond "megforgatnam" utana kifujom.
Nem kohogtem se semmi, csak erosebben erzem az izet a szamban.
Honnan tudjam hogy biztosra letudoztem? Koszonom elore a valaszokat.
2014. okt. 7. 14:43
1/11 anonim válasza:
Igen, le kéne, mert hamarabb kaphatsz szájrákot, mint tüdőrákot. Egyébként meg ezt a technikát felejtsd el, úgy szívd, mintha levegőt szívnál, és kész.
2/11 A kérdező kommentje:
Ugy erted hogy egybe szivjam be?
A szamba van a cigi es mellete a levegot? Lehetseges hogy nekem semmi bajom ha letudozom?Marmint kohoges stb
2014. okt. 7. 16:09
3/11 anonim válasza:
Hát.. ne szívd be mellette a levegőt, csak a cigit szívd, mintha szívószállal innál valamit:D És hát igen, lehetséges, bár én ált. beszédülök tőle, mert én is mostanában kezdtem, de lehetséges:) és ha nem muszáj, akkor ne szívd, mert tényleg rosszat tesz.
4/11 A kérdező kommentje:
Hat eddig amikor szajra szivtam akkor csak a cigibe szivtam es ennyi, aztan bent...majd kifujtam
2014. okt. 7. 17:05
5/11 anonim válasza:
Ne egyből tüdőre szívd mert az nagyon gáz.. Azt a vizipipánál szokás.
Beleszívsz a cigibe, aztán kinyitod a szádat és veszel egy nagy levegőt. De komolyan én tanítalak meg benneteket cigizni? :D
6/11 anonim válasza:
Előző leírta, ettől független jobb lenne ha nem gyújtanál.
7/11 anonim válasza:
Gyújts rá és hagyd hogy kialakuljon magától. Engem sem tanított senki cigizni. De ne a legerosebb cigivel próbálkozz. Ha már negy akkor viszont szívd a legerosebbet.
8/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy azert nem volt semmi "bajom" tole. Igy kohoges, szuro erzes....Mert gyenge cigiket szivok? Neha neha egyket pattintos de amugy meg ilyen gyengeket.
2014. okt. 12. 12:00
9/11 anonim válasza:
Szívd a legerősebbet! Kevésbé káros! :)
10/11 anonim válasza:
És gondolom, hogy a szüleid is tudják, hogy cigizel, mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!