Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az normalis, ha a fuves...

Az normalis, ha a fuves cigitol rangatoztam es dobogott a szivem, ugy hogy azt hittem ott halok meg?

Figyelt kérdés
Nyaron probaltam eloszor,es azota erdekel,hogy vajon mitol lehetett,mert tudom, hogy hulye viszonyitas, de a filmek alapjan nagyon nem igy kepzeltem el.nem tudom mi lehetett a baj.

2014. okt. 5. 14:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hat koszonom szepen a valaszokat, es egyebkent igen, igazatok van, azota beszelgettem a sraccal aki szerezte nekem, es azt mondta, hogy o js igy jart, es targyalt egyet azzal, akitol o kapta, es kiderult, hogy bio volt.. Szoval igencsak atbasztak, tobbszor tuti nem fordulunk hozza. Viszont meg igy is eleg sokat segitetek ezekkel a valaszokkal mert meg mindig elofordulhat barmikor barmi. Es az pedig, hogy a legtobben bizonygatjatok, hogy nem veszelyes ,nem halalos, ez pedig jo, mert igy biztos nem kapok majd semmifele panikrohamot meg semmi *zart mert tudom, hogy nem lehet baj. Szoval koszi mindenkinek!!!
2014. okt. 19. 11:22
 12/22 homo ludensz ***** válasza:
0%
Azt nem értem miért a dohányzás rovatba tetted ezt fel. Én dohányzom és számomra sértő hogy mindenféle szirt-szart szívogatsz és a dohányosok oldalán remeged ki magad. Mondjuk ha csak úgy bevennéd és innál rá vizet a teafogyasztók oldalán keseregnél? Amennyiben a nikotin nem hozza a kívánt eredmény hát darálj bele gumiabroncsot.
2014. okt. 19. 11:40
 13/22 A kérdező kommentje:
Mert nem talaltam "fu, marihuana, herbal, bio" es hasonlo temakat. Es mert cigipapirba es dohannyal keverve tekerem fel.
2014. okt. 19. 11:52
 14/22 anonim ***** válasza:

a 17 éves gyerekek bizonygatják, hogy nem lehet baj... 16 éve fogyasztom, rengeteg baj lehet. A marihuána egy pszichoaktív drog, mint ilyen az aktuális érzelmi állapotodat fokozza... a népmesékben elterjedt mindenen röhögsz, parti arc vagy, csak akkor történik, ha eleve jókedved van. ha depis a hangulatod, akkor visszanyal a fagyi, és mégdepisebb leszel tőle, ha pedig szorongás van benned, nos akkor jön a pánikroham... a szorongás pedig egy olyan lappangó tudatállapot, amit sokszor észre sem vesz az ember..

amennyiben hajlamod van skizofréniára, deperszonalizációra(nekem erre volt), pánikbetegségre, akkor a fű katalizátorként előhozhatja a problémát, ami lehet, hogy soha életedben nem jelentkezett volna nélküle...

egy egyszerű pánikroham is elvihet egy embert, ha pl gyenge a szíve...

rengeteg baj lehet belőle, nem mindig jó dolog szívni, de ezt majd úgyis akkor fogod elhinni, mikor átéled.

jaa hogy már átélted? csak így sem hiszed el...

Emiatt az első alkalmi rosszullét miatt mindig benned lesz kissé a para, és szívjál akármilyen jó minőségű füvet, emiatt bármikor jöhet egy jó kis pánikroham...

2014. okt. 19. 13:31
 15/22 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted pl egy jo kis hazibuliban, ami mostansag eselyes, inkabb ne is probaljam mert baj lehet?? Le lehet valahogy kuzdeni ezt a szorongas, vagy depresszio miatt elojovo sok szart? Vagy eleg valoszunu, hogy belehalok?
2014. okt. 19. 15:43
 16/22 anonim ***** válasza:

:) nem egyáptalán nem valószínû, hogy belehalsz, ha nem tartanám jó dolognak a füvet, nem fogyasztanám már fél életem óta... egyszerûen azt mobdom, hogy nem lesznek mindig jók az élmények, sõt elõfordulhatnak pokolian rosszak is, ha pedig eljutsz az aktív használatig, és kiderül, hogy hajlamod volt valamilyen mentális zavarra, az okozhat kellemetlen éveket.

De nem kell parázni, deperszonalizációs zavar ide vagy oda, a második legjobb dolognak tartom a füvet az életemben, rengeteg plusszt adott a személyiségemhez. Egyszer egyszer egy egy házibuliban valószínûleg semmi probléma nem lesz, de ha eljutsz az aktív használatig, akkor bizony elõbb utóbb biztosan lesznek negatív élmények, amiket meg kell tanulni elfogadni, vagy leküzdeni, különben kihathat az egész életedre.

2014. okt. 19. 16:30
 17/22 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom a segitseget mindenkinek, es akkor azert megprobalom inkabb esszel fogyasztani:))
2014. okt. 22. 23:47
 18/22 anonim válasza:
Szia! Ha enyhe szèdülès, fejen nyomò èrzès utàn a kezed görcsölni kezdett ès a làbad ràngatòzni, majd àtterjedt az egèsz testedre ès pàr percig tartott a ràngatòzàs, azutàn az ilyedtsèg utàn kicsit fàradt is lettèl, azt sima cigeretta is előidèzi ha erősebb, vagy nem vagy hozzàszokva. Nekem ez a tünet egy komolyabb fejsèrülès utàn jelentkezett ezèrt letettem a cigit ès a kàvèt is. A szived az ilyedtsègtől doboghatott. Gyenge epilepsziàra gyanakodtam èn is, de inkàbb a vèrnyomàsomra hivatkoztak,( de ott màs mikor leesik vagy felmegy az èrzès) vagy a pànikbetegsègemre, akkor a hiperventillàllàst is tudom milyen nem olyan) Nem tudom, de egyèrtelműen ismerem a màsik kèt tünetet, ez most új. A testem irànyithatatlanul ràng..rossz èrzès de szerencsère eszmèletemnèl maradok. Szòval szerintem jobb ha hallgatsz a szervezetedre ès kihagyod a füstölő cuccokat..biztos ami biztos.
2018. ápr. 16. 01:07
 19/22 anonim válasza:
Most olvastam, hogy kiderült, hogy herbalt szìvtàl. Nos èn viszont a sima cigire reagàlok ìgy. Szòval azzal is legyèl òvatos, ha ràgyùjtanàl nem mindenki egyforma..
2018. ápr. 16. 01:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia! Tudom régi kérdés de nagyon sokan úgy is meg nézik.

A herbál és a fű teljessen más. Össze téveszteni sem lehet. Én 4 évig . 3 évig csak tiszta fű. Egyetlen egyszer szivtam herbált. Amit más néven akartak eladni mert fel volt ütve rendessen. Látszott rajta. :) kórházba kötöttem ki. Nem emlékszem semmire. Újra elesztettek. Mai napig nem tudja senki mi volt az pontossan. Az utolso 1 évben barna afgán lámpásat szivtam. Nos emberek elmondom. Emberfuggo én is nagyon sokszor akaratom nélkül is rangatoztam. Pontossan ez rgy pszichoaktiv szer. Ami az agyadra hat. És ezellen a tested tiltakozik. De ha mértékkel szivsz nem lesz ilyen bajod ;)

A másik. Próbáltam bogyót. Akkor meg fel vagy pörögve. Mert olyan sok endorfint termel az agyad ami már borzasztó. Ezert jó ha bogyesz itan van nallad egy kis fuvecske :) mert az meg az ellenkezőjét valtja ki. Nem azt mondtam hogy egybol rá kell szivni. Mert bizony abba meg is tudsz őrülni. Össze csap a kettő. Nagy bajod nincs ha tudod kontrollálni a hallucinálást és a szem felakadast.

2018. aug. 24. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!