Normális ha a fű nagyon megdobogtatja a szívet fél órára vagy órára?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 03:01
1/12 anonim válasza:
Előfordulhat ... A vérnyomásra van hatással ,azért érzed így .
3/12 A kérdező kommentje:
És a pulzusra is nem? Meg ezzel mennyire kell foglalkozni?
2014. aug. 9. 11:17
4/12 anonim válasza:
Én a helyedben abbahagynám ezeket a szarokat sürgősen.
5/12 A kérdező kommentje:
Miért,okozna komolyabb problémát ha havonta szívok kétszer?
2014. aug. 11. 00:24
6/12 anonim válasza:
Nem fog... ha természetes cannabis, és nem 500 forintos szintetika akkor bajod nem lesz tőle 18 év felett kb. (az agyat nem roncsolja 18-19 éves kor felett, alatta viszont lehetséges...)
7/12 anonim válasza:
Biztos, hogy tiszta fű volt? Én 2x herbiztem, mert nem tudtam hogy nem tiszta fű, és olyan szinten dobogott a szívem, hogy úgy éreztem ki fog esni a helyéről. Egyébként ha ráparázol a dologra, mégjobban dobogni fog...ahogy 1 stresszhelyzetben szokás.
8/12 A kérdező kommentje:
Igen tiszta fű volt,valamennyire az is megdobogtatja szerintem.
2014. aug. 12. 11:54
9/12 anonim válasza:
#7 vagyok
Akinek mentális betegségei vannak (Neked kell tudni) ajánlott kisebb mennyiséget fogyasztania, amíg kellemesen dobogtatja nincs baj, de annyit nem ér, hogy ebből komolyabb bajod legyen. Csak óvatosan!
10/12 A kérdező kommentje:
Régebben volt enyhe kényszerbetegségem,de pontosan mit értesz mentális betegség alatt?
2014. aug. 12. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!