Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A fű okoz szorongást? Vagy...

A fű okoz szorongást? Vagy csak, ha úgy áll hozzá az ember?

Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Okoz.

Láttál fesztiválos drogprevenciós szórólapot?

Erről magyaráz, hogy ez miért van.

Adok Arolo-t, ha megfordulsz Pesten.:)

2014. okt. 3. 21:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Milyen Arolo?
2014. okt. 4. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Minden fejben dől el, ne izgulj, és nincs gond. Én is nagyon izgulós típus vagyok, és a közelmúltban egy olyan emberrel gyújtottam rá, akitől abszolút nem vártam volna, és aki egy nagy lelki példakép, és akkor döntöttem úgy, hogy akkor én sem leszek parás. :)
2014. okt. 4. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, még nem láttam depressziós bárányt a legelőn...
2014. okt. 7. 09:31
 5/8 anonim válasza:
bio
2014. okt. 7. 17:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát az biztos :D
2014. okt. 7. 17:22
 7/8 anonim válasza:

12ben hónapokig szívtam (minden nap egész nap). Szorongást nem okozott, de miután abbahagytam, rájöttem, hogy abban a néhány hónapban (kb 3-4) elvesztettem minden kapcsolatot a haverokkal. Felszinessé vált minden beszélgetés, nem tudtam rájuk figyelni és lelassult a gondolkodásom. Nem mindenkivel van így, de tapasztalataim alapján (akkor rengeteg füvessel megismerkedtem), nagyon ritka aki ezt el tudja kerülni.

Ha néhány alkalommal csinálod csak, vagy először, akkor fejben dől el. Ha alapból szorongásos tipus vagy, akkor valoszinűleg a fű csak felerősíri, de nyugodt környezetben, haverokkal (akik előtt nem félsz hülyeségről beszélgetni, hülyeségeket csinálni) nem lesz gond. Ha velük is előfordul, legjobb beszélni róla, elmondani nekik mi a helyzet, és meglátod, hogy onnan lazábban tudsz majd szórakozni.

Hosszú távon csinálni nem jó, nem ajánlom, de néha, heti 1 vagy ritkábban jól betépni jó buli lehet.

2014. okt. 9. 12:37
 8/8 anonim válasza:

Ha füvezés közben rendőr igazoltat, akkor okozhat szorongást.

:-)

2014. okt. 10. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!