A fű okoz szorongást? Vagy csak, ha úgy áll hozzá az ember?
Okoz.
Láttál fesztiválos drogprevenciós szórólapot?
Erről magyaráz, hogy ez miért van.
Adok Arolo-t, ha megfordulsz Pesten.:)
12ben hónapokig szívtam (minden nap egész nap). Szorongást nem okozott, de miután abbahagytam, rájöttem, hogy abban a néhány hónapban (kb 3-4) elvesztettem minden kapcsolatot a haverokkal. Felszinessé vált minden beszélgetés, nem tudtam rájuk figyelni és lelassult a gondolkodásom. Nem mindenkivel van így, de tapasztalataim alapján (akkor rengeteg füvessel megismerkedtem), nagyon ritka aki ezt el tudja kerülni.
Ha néhány alkalommal csinálod csak, vagy először, akkor fejben dől el. Ha alapból szorongásos tipus vagy, akkor valoszinűleg a fű csak felerősíri, de nyugodt környezetben, haverokkal (akik előtt nem félsz hülyeségről beszélgetni, hülyeségeket csinálni) nem lesz gond. Ha velük is előfordul, legjobb beszélni róla, elmondani nekik mi a helyzet, és meglátod, hogy onnan lazábban tudsz majd szórakozni.
Hosszú távon csinálni nem jó, nem ajánlom, de néha, heti 1 vagy ritkábban jól betépni jó buli lehet.
Ha füvezés közben rendőr igazoltat, akkor okozhat szorongást.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!