Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigiből volt gondotok...

E-cigiből volt gondotok rendőrrel pl. buszmegalloban?

Figyelt kérdés
Vagy barmilyen helyen, ahol nem engedelyezett a dohanyzas. Nem merem elovenni az ecigit barhol, mert felek, hogy nincsenek kellokeppen ok sem kioktatva a temaban es esetleg megbuntetnek "dohanyzas tiltott helyen" cimszoval.

2014. aug. 25. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. aug. 25. 21:47
 2/4 anonim válasza:
100%

én bent a suliban szívtam, és tudni kell hogy nagyon szígorítva van a sulimban a dohányzás.. van is erre egy felelős (rendőrvolt) aki az udvarra megy ki, hogy valaki rágyújt e...

én odamentem hozzá megkérdeztem hogy mit tud az ecigiről .. azt mondta hogy akár azt bent is szívhatom meg akár hol mert annak nem káros a"füstje" ..szóval azt bárhol szívhatod :D

2014. aug. 25. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Meg ez tetszik nekem:

"Compared to traditional cigarettes, sure, these aren't as bad. Compared to clean air, they are."

Szoval vannak vitak rola hogy artalmas-e vagy sem :)

2014. aug. 25. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

volt már olyan, hogy népes buszmegállóban csak a "füstöt" látta a rendőr, ezért oda jött hozzám kötözködni, aztán mikor látta, hogy nem is cigi, nem túl boldogan de távozott, volt olyan, hogy ugyan ez a helyzet, de el kellett magyaráznom a sünnek, hogy mit is lát, és mi a különbség gőz és füst között, láthatóan nem értette, de azt felfogta, hogy nem büntethet meg...

de volt már merszem a rendőrség várójában is használni, nah, ott igazi patáliát csapott egy pangó cigány asszony és a biztonsági őr elkobozta az ecigim a távozásomig...

2014. aug. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!