Büntettek már meg buszmegállóban cigizés miatt, vagy láttad ahogy másokat megbüntettek?
engem szinte ahogy meghozták a törvényt már meg is büntettek 12 év dohányzás alatt rögzült bennem, hogy ha buszra várok akkor rágyújtok, rágyújtottam, még fura is volt, hogy körülöttem senki sem bagózik, majd jött is a rendőrnéni:) de akkor már elszívtam:)
azóta amúgy teljesen le is szoktam, sokat segített benne ez a törvény, én csak díjazom, szivatsák csak a dohányosokat még durvábban:)
Vasútállomáson. Tavaly tavasszal. Biatorbágyon vártuk a pesti vonatot két bnőmmel, meg a két unokatesómmal, hárman cigiztünk, az egyik unokatesóm, az egyik bnőm, meg én.
Tudtuk, hogy tilos, csak kicsit korábban értünk ki a vonatra, mint kellett volna, nem volt még kint a peronon rajtunk kívül senki, gondoltuk rágyújtunk addig, baj csak nem lesz belőle. Egyszer csak, "Szépjóestét hölgyek! Tudják, hogy tilos dohányzni?". Na kaptuk a tízezres csekket szépen.
Az a vicces, hogy tényleg csak öten voltunk kint a peronon és tényleg, mind az öten dohányosok voltunk, csak az idősebbik u.tesóm, meg az egyik bnőm nem mertek rágyújtani, mert tilos, mondták, hogy menjünk vissza ki az állomás elé cigizni, még van a vonatig húsz perc. Meg is mutatta a cigijét mind a két (akkor) nemdohányzó csajszi is a közterületesnek, hogy tényleg nem zavarja őket a füst, de felrántotta a vállát, hogy ez a szabály. Azóta nem cigizek állomáson, megállóban, aluljáróban-annyiszor. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!