Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 35 év cigizés után mennyire...

35 év cigizés után mennyire nehéz leszokni róla?

Figyelt kérdés
Most ott tartok,hogy napi 10-12 szál.Nem is kívánok többet.Az ennyi éve füstölők már napi 2-2,5 doboznál tartanak.Ezt nem bírnám!Reggel sem a cigi az első,hanem a kaja.Utána kávé,majd cigi.

2013. febr. 23. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Akárhány ismerősöm letette a cigit az egyik napról a másikra tette le. Akik másképp akarta letenni nem sikerült neki.
2013. febr. 23. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:

26 év után én is egyik napról a másikra tettem le.. Általában 7-10 szál között szívtam és csak délután/ az utolsó 10 évben, előtte sem kezdtem reggel rögtön vele, de már délelőtt is rágyújtottam /. Most 3 éve nem gyújtottam rá. Illetve január 13-án egy szálat ketten szívtunk csak úgy el, azóta sem. Sajnos jól esett, nem erre számítottam. Szóval bármikor rá tudnék gyújtani.

3 hónapig voltak erős sóvárgásaim, többször a bukás szélén álltam. Később már csak egyszer-egyszer. Most kb 1 éve nem nagyon jön elő ez az érzés és természetes, hogy nem gyújtok rá.

2013. febr. 23. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz! De ha megvan az elhatározás, akarat sikerülni fog! De ezt csak akkor tudod megtenni,ha tényleg eltökélt vagy.
2013. febr. 23. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:

allen carr könyvével le tudsz szokni.

de ez a napi 2doboz hülyeség. nem nő arányosan, ne ezzel nyugtasd magad, meg hogy először kajálsz, attólmég ugyanolyan függő vagy, és ugyanolyan nehéz lesz leszoknod, mint annak, aki napi 50szálat szív (viszont ugyanannyira is lesz nehéz, mint annak, aki 2éve dohányzik)

2013. febr. 23. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:

35 év után ugyan olyan, mint amilyen 6 hónap után, a függőségnek nincsenek fokozatai...

én 11 év és napi 2 doboz után tettem le miután elolvastam a már sokat emlegetett könyvet...

2013. febr. 23. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!