4 éve aktívan dohányzom, de tegnap óta nem kívánok egy szál cigit sem mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 11:53
2/8 anonim válasza:
Tényleg örülj neki, legalább nem kell rá költened
3/8 anonim válasza:
Gondolom megundorodtál tőle
Más meg nem bír róla leszokni
4/8 A kérdező kommentje:
Imádtam dohányozni 1 doboz legalább elment. Lehet,hogy a szerelmi csalódásom ,stressz közbejátszik?
2014. aug. 22. 12:22
5/8 anonim válasza:
Igen, de az is lehet hogy a szervezetednek elege lett belőle.
6/8 anonim válasza:
Nálam általában pont a stressz szokta jobban kihozni a dohányzást..
7/8 anonim válasza:
Ugyanígy jártam, csak én 8 év után. Azt gondolom, telítődtem, vagy valami hasonló. Remek alkalom a leszokásra!
8/8 anonim válasza:
Én 10 évig dohányoztam (elején kevesebbet vége felé napi egy dobozzal), már lassan 4 éve leszoktam. Az utolsó egy-két hónapban éreztem, hogy nagyon rosszul esik (nyomott a tüdőm, állandóan kapart a torkom, sokat fájt a fejem, stb.), és volt egy nap, amikor felébredtem és úgy éreztem ha rágyújtok, abban a pillanatban belehalok. Azóta nem cigizek, és egy pillanatig se hiányzott. Szerintem "kidobta" a szervezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!