Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 4-5 szál cigi soknak számít?

Napi 4-5 szál cigi soknak számít?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve dohányzok de ennél többet még egy nap nem szívtam. Sokan mondták, hogy rá fogok szokni de egy év alatt se változott. Ebből ha ennyit szivok egy nap lehet komoly bajom?
2014. aug. 19. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért, ha napi 4-5 szálat szívsz, akkor nem vagy rászokva? Örülök, hogy ezt megtudtam.
2014. aug. 20. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, te már rászoktál a dohányzásra.

Jóreggelt!

2014. aug. 20. 00:06
 3/7 anonim válasza:
Szerintem a kérdező, illetve a "sokan, akik mondták" arra gondolnak, hogy elkezd majd erősebbet szívni/többet abból, amit most szív. Ha nem így gondolta, akkor előttem szólókat ismételve: nem fogsz rászokni, nyugi. Már rá vagy. Ha pedig attól félsz, hogy komolyabb bajod lehet tőle, akkor szerintem ne dohányozz. Az a legbiztosabb...
2014. aug. 20. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmihez képest sok 10 és egy dobozhoz képest kevés, hosszú távon így is okozhat komoly egészségkárosodást ezért jobb lenne ha letennéd.
2014. aug. 20. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves lehetsz, hogy még azzal sem vagy tisztába, hogy már rászoktál a dihányzásra. Na, hát akkor hogy lennél azzal tisztába, amit az orvostudomány kiderített a dohányzó emberek egészségét illetően.Persze azt csinálsz amit akarsz, de javaslom ezzel a témával kicsit tágítsd a tudatodat és ne laikus emberek által, mert a demagóg szövegelés az megy ilyenkor.(nagyapám 2dobozzal szíjt el egy nap, oszt még se vót sose semmi baja)stb.stb.
2014. aug. 20. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha vidéken laksz nem lesz komolyabb bajod, mint egy városi nem dohányzónak. Ha városi vagy és még dohányzol is akkor valószínűleg nem sokáig fogja bírni a tüdőd.
2014. aug. 20. 18:18
 7/7 anonim válasza:
Más 1 dobozzal vagy többel szível 1 nap..Szóval ez egyértelmű hogy kinek lehet nagyobb baja!Amúgy már megbocsáss de hogy ha naponta szívsz cigit anélkül hogy nem bírnád ki már rá rászoktál..
2014. aug. 25. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!