Valaki, aki ért az e-cigihez?!
Van egy elég jó minőségű elektromos cigim (ego, azthiszem), most elhatároztam, hogy első körben áttérek az elektromos cigarettára, és lecsökkentem majd idővel a nikotint is.
Ki milyen "fejet" ajánl hozzá, és milyen likvidet? Eddig elég erős cigit szívtam, kék golden gatet. Minden infót szívesen fogadok.
Azzal, hogy Aspire BDC még nem sokat mondtál.
Azok között van, amihez már eleve venni kell menettakarót, ha eGo-n használod, van amelyikhez nem.
De a BDC-ket kezdőknek nem ajánlom (bottom double coil, azaz alsó dupla fűtőszálas), mert ezekben vatelin is van, ami ha megég, akkor az nagyon kellemetlen. Ráadásul kevés helyen kapsz hozzá porlasztót, ha cserélni kell.
Vegyél sima alsó fűtőszálast.
Nekem az ecigimester.hu webáruháza vált be, most már Horvátországból szállítanak, így van megint nikotinos likvid is. Sok boltjuk van Pesten és a környékén, ott a nikotinos folyadékon kívül mindent be lehet szerezni személyesen is.
Akkumulátorból viszont nem árt, ha legalább kettő van, amíg az egyiket töltöd, a másikat használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!