Nagyon kivanom a cigit ujra, de meg nem toltottem be a 18-at. Hogy tudnek cigihez jutni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 20:40
1/9 anonim válasza:
Kiállsz egy nemzeti elé, megvársz egy számodra szimpatikus kisugárzású embert, és megkéred hogy menjen be, és vegyen neked eggyett. :)
2/9 A kérdező kommentje:
koszonom. te is igy veszed?
2013. okt. 5. 20:49
3/9 anonim válasza:
Tárház végtelen.
1.-t már felvetette az első válaszoló.
2. Megkérsz 1 barátod/ismerőst
3.Bemész,60% hogy kiszolgálnak..
4.Megveszed a feketepiacon
5.Adsz valakinek egy 200-ast,és kihozza neked.
4/9 A kérdező kommentje:
koszonom szepen. hol lehet feketepiaconvenni? irsz uzit?
2013. okt. 5. 20:52
5/9 anonim válasza:
Ne hari, de kétlem, hogy nikotin függőséged lenne 17 évesen. Inkább csak kíváncsi vagy, vagy menőzől.
Ne akarj ilyen szarokra rászokni.
6/9 anonim válasza:
Én vagy megkérlek valakit a bolt előtt h menjen be nekem vagy van 1 haver aki tud kihozni
7/9 anonim válasza:
én az ilyet kiröhögöm, és közlöm, hogy 18 alatt nem kéne cigizéssel menőzni.
Én utálom, hogy dohányzom, de apám a házban cigizett, csukott ablakokkal. Az egyetem első hetében tiszta hülye voltam, nem értettem, hogy miért. Aztán rájöttem... nikotinfüggő lettem :D
8/9 A kérdező kommentje:
nem azert csinalom hogy meno legyek. a cigizest es is nagyon elitelem, de nem tudok mit tenni ellene.
2013. okt. 6. 13:56
9/9 anonim válasza:
dehogynem.
Nem gyújtasz rá többet. Igazából ennyi lenne a nagy titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!