Érvek? Miért ne cigizzünk?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 16:34
11/22 anonim 

válasza:

Hol írtam k urvát? De tessék, hogy ne hibáddzon a könyvelés: k urva vagy. Nem tudom miért kell állandóan provokálni a dohányosokat, erre áll fel a f aszod, vagy mi?
12/22 A kérdező kommentje:
Takarodjál te dolgozni,csak feltettem egy kérdést,hogy mit gondoltok erről.
-.-
2014. aug. 14. 09:51
13/22 anonim 

válasza:

Veled ellentétben én dolgozok, nem a fas zomat vere, GYIKra otthon...
14/22 anonim 

válasza:

Egyik nagypapám aki 14 éves korától szívta 73 évesen halt meg hosszú szenvedés után. nagymamám aki nem dohányzott, de az õ füstjével volt fertõzve 68 évesen halt meg tüdõrákban.
Apai nagypapám 92 èvesen halt meg álmában csendesen, apai nagyanyám pedig idén ünnepelte a 95 öt...
ha szerinted 74 évesen meghalni jó arány, mert az már öreg az...
mellesleg apukám aki soha nem dohányzott 74 éves pont, és a mai napig egy asztalos mûhelyt vezet és kiccsappan az erõtõl...
én aki 15 évet dohányoztam 30 vagyok, de minimum 50 nek érzem magam, és simán nézek ki 40-nek...
15/22 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy a 74 év az jó öreg. DE 14 éves korától odáig közel 60 évet cigizni szerintem úgy igazán nem roszz...
2014. aug. 14. 20:39
16/22 A kérdező kommentje:
Ha nincs mit verni.nem is tudod kedves 60 százalék. -.-
2014. aug. 14. 20:39
17/22 anonim 

válasza:

Sokat nézed a PAX TV-t szabadidődben, hogy (szerinted) ilyen pontossággal meg tudod mondani látatlanban is a nememet.
18/22 A kérdező kommentje:
Jól van,akkor verjed,ne verjed,de szerintem f@ szos vagy.. Fafei.
2014. aug. 15. 08:06
19/22 anonim 

válasza:

Írni se tudsz helyesen, látom.
20/22 A kérdező kommentje:
Jólvan inkább menjél ki,gyújtsál rá,hátha jobb kedved lesz.
2014. aug. 15. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!