Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Érvek? Miért ne cigizzünk?

Érvek? Miért ne cigizzünk?

Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 16:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%

Mert azt a pénzt el lehetne költeni másra is.

Egyébként én nem dohányzom, úgyhogy én ilyen tekintetben nem tudok hozzá szólni.

De pl. ha belegondolsz, hogy milyen büdi a cigi, meg mindenkire ráfújod, és ha mondjuk valakinek melletted büdös a szájszaga, vagy büfög egyet, vagy pukizik, vagy egy kutya kaki mellett mész el és fintorogsz, hogy milyen büdös, akkor megértheted, hogy aki nem dohányzik, ugyanezt érzi, amikor valaki ezt beszívja.

2014. aug. 13. 16:38
 2/22 anonim válasza:
Érvek? Miért cigizzünk?
2014. aug. 13. 16:43
 3/22 anonim válasza:
betegségeket idéz elő
2014. aug. 13. 16:43
 4/22 anonim ***** válasza:

Egyeseknél tüdőrákot okoz.

Sokaknál meg egy raklap infarktust.

2014. aug. 13. 16:45
 5/22 anonim ***** válasza:
Mert tönkretesz. Csak "sajnos" nagyon lassan. Aki dohanyzik sajnos nem tapasztalja a leépülést az első pár évben. És azt gondolja, hogy nincs ebben semmi káros. Én dohányoztam kb.20 évig de 3 éve leszoktam, mert elegem lett. A tünetek: köhögés, szuszogás már viszonylag kis terhelés esetén is. Fogínysorvadás és a bőrön is meglátszik a dohányzás. De a lényeg az, hogy ezek a dolgok nagyon lassan érik utol az embert. Ja! És mióta nem dohányzom, nagyon büdösnek érzem és komolyan mondom gyűlölöm a cigis embereket...
2014. aug. 13. 16:52
 6/22 A kérdező kommentje:

DE finom,és jó érzés.

A Betegségek pedig csak sokára jelentkeznek HA!

Nekem a mamám apja is 75 évesen halt meg érszükületben és 14 éves korától szívta tehát ..

2014. aug. 13. 17:00
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekem meg nagyapám még él és 95 éves. Persze már nem cigizik, de régen cigizett. Egyébként én is szerettem cigizni és tényleg jó íze is volt, de a józanész felülkerekedett bennem. Persze ha neked jó meg minden akkor szívjad, semmi gond. Egyszer majd úgyis rájössz, hogy egy nagy felesleges, káros, kártékony rossz szokás...
2014. aug. 13. 17:13
 8/22 anonim ***** válasza:
4%
Érvek? Miért ne ne cigizzük? Mert jólesik és kész. Imádom az ilyen provokáló kérdéseket. Már mindenkinek a könyökén jön ki az eu-s egészségfasiszta maszlag, nem kell minden nap emlékeztetni az emberiséget. Ha meg unatkozol, takarodj dolgozni, mocskos kmk.
2014. aug. 13. 17:42
 9/22 A kérdező kommentje:

Utolso tudjad kit mocskosozol meg kur. Z ol!

csak egy kerdes volt

2014. aug. 13. 18:50
 10/22 anonim ***** válasza:

Ne cigizz, mert:

- Hosszú távon tüdőrákot is okozhat

- Büdös lesz a leheleted

- Sárgák (feketés) lesznek a fogaid

- Egészséges ember (se!!) rongálja az egészégét!

- Más ember a fél karját adná azért, hogy egészséges legyen, más meg külön fizet azért, hogy rongálja az egészségét:(

2014. aug. 13. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!