Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse. Érvek mellette...

Kontaktlencse. Érvek mellette és ellene?

Figyelt kérdés

Szeretnék kontaktlencsét hordani. Nem rendszeresen, csak edzésen és különleges alkalmakon, mert zavar a sporolásnál. Még soha nem volt kontaktlencsém, de nagyon szeretnék, mert egyrészt féltem a szemüvegemet, másrészt nem annyira kényelmes sporthoz. Valaki ajánlana a lehető legolcsóbb, de mégis megbízható lencsét? Milyen tapasztalatok vannak a lencsével kapcsolatban? Minden komtaktlencsével kapcsolatos infot szívesen fogadok.

Előre is köszi a válaszokat!

15/L

2014. jan. 11. 18:43
 1/3 anonim válasza:
26%
14éves vagyok.én már lassan 3éve hordok kontaklencsét, nagyon kényelmes, komolyan mondom fantasztiks találmány:D először a betétel nagyon nehéz lesz de majd az eladók ott segíteni fognak. Meg amikor én megtudtam h rosszúl látok, egyből kontaklencsét akartam mert a népszerűségemet levitte volna, és az arcomat eltakarta volna. ez így jobb. JA ÉS NE NAPI KONTAKLENCSÉT VEGYETEK HANEM HÓNAPOSAT AZ SOKKAL JOBB MINŐSÉGŰ ÉS OLCSÓBB! puszi:)
2014. jan. 12. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Az olcsó, és megbízható két külön dolog, bár attól függ neked mi a drága. AZ én lencsém negyed évre egy tizes,plusz ápolófolyadék (Rossmann saját márka, 1200 ft, de a márkásaok 3000-4000 forintok).

Megéri, de érdemes szemüveget is hordani. Néha pihentetni a szemet pár napra (pl. hétvégére). Ha betartod a szabályokat, semmi bajod nem lesz a lencsétől.

2014. jan. 12. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Jahm, meg ha csak ritkán hordod, akkor napi lencse. A havit hivatalosan csak 30 napig szabad használni, ha hordod, ha nem (ha már kibontottad) Pluszban ha nem hordod, akkor is 3 naponta kell cserélni a folyadékát.
2014. jan. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!