Majd egy éve nem dohányzom, de egyik alkalommal (részegen), dohányoztam. Nagyon furdal a lelkiismeretem . Szerintetek ez még megbocsájtható ha eszemben sincs többé dohányozni?
Haragudna, ha tudná.Csalódna. Lehet, hogy ki is dobna. Nem tudom. Miatta tettem le, mert nem dohányzik és gyűlöli. Én középsuli óta szívtam.
Amúgy nagy "rákenroll" arc voltam :D A pia meg a cigi nem megy egyszerre :D De már alig megyek sörözgetni. Kb. havi 1 szer. Nem is bírom a szeszkót amióta hanyagolom.. Tiszta köcsög vagyok már :D
Öregszem, de legalább van önkritikám és igyekszem leállni. 8 hónap alatt 1-2 cigi majd 10 év masszív dohányzás után annyira nem gáz szerintem, néha a buszmegállóba több füstöt beszívok máséból. Csak hát a lelkiismeret.
Köszönöm hogy írtatok. Elég komoly küzdelem ez nekem :)
Nem az a baj ha néha rágyújtasz, hanem az ha újra előjön a függőséged. És ha megengedsz egy megjegyzést:
"Csalódna. Lehet, hogy ki is dobna." -> Ha az én páromnak ilyen hozzáállása lenne én dobnám ki őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!