Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi egy doboz cigi 17 évesen...

Napi egy doboz cigi 17 évesen sok?

Figyelt kérdés

3 éve szoktam rá

17F

2014. júl. 15. 08:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ennyi cigitől lehetek impotens?
2014. júl. 15. 08:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Neked mi a válaszod saját kérdésedre ? Impotens talán még most nem lehetsz, de 10-20 év dohányzás után igen. Nagyobb baj, hogy károsítja spermiumok mozgását és terméketlenséget okozhat már 30 éves korra is. Felgyorsul az érszűkület kialakulása és 40 éves kor körül már sor kerülhet lábujj amputációra.
2014. júl. 15. 09:01
 13/17 anonim ***** válasza:
A tarfikosbácsi: Dehogy sok. Kevés. Szerintem legalább 3 dobozzal kellene naponta elfüstölnöd. Nem baj ha fulladsz, ne hagyd abba! Kutyaharapást szörével!
2014. júl. 15. 09:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Napi egy doboz cigi sok, mindegy, hány éves vagy...
2014. júl. 15. 09:11
 15/17 A kérdező kommentje:
próbálok kevesebbet szívni eddig ma 10et szívtam 2vel kevesebb mint tegnap idáig.
2014. júl. 15. 15:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben a korban 2-3 dobozt is el kellene szívnod, hogy a haverok menőnek tartsanak.
2014. júl. 15. 18:51
 17/17 anonim válasza:

Szia! Én láncdohányos voltam. Fiatalon kezdtem, ahogy Te. Emellett megye 1-2-ben fociztam és hónapok, évek alatt egyre-egyre gyengébb volt a fizikumom, légszomjam volt, fulladtam és még fájdalmat is éreztem a mellkasomon. Egy fiatal szervezet sokat kibír, de azért nem túl sokáig. Másik dolog, hogy a cigiszagú a lehellet, a ruhák átveszik a füstszagot, elszineződnek az ujjak, besárgulhatnak, ami elég undorító volt így visszagondolva.

Ha kevesebbet szívsz, az nem ér semmit. Tűzz ki egy napot és tedd le... végleg. Ha már hónapok is eltellnek, utánna nem fogod kívánni a cigit, sőt, majd zavarni fog a füstje!

2014. júl. 16. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!