Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi egy doboz cigi 17 évesen...

Napi egy doboz cigi 17 évesen sok?

Figyelt kérdés

3 éve szoktam rá

17F

2014. júl. 15. 08:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Három év után nem csodálkozom rajta, de igen, egyébként sok. Úgy értem, kapsz még egyáltalán levegőt? Nem sípol a tüdőd? Ha néha kimozdulsz otthonról, akkor mondjuk a strandon hogy bírod? Ilyen korban azért vannak még az embernek olyan haverjai is, akikkel elmegy ide-oda, és bírni kell a gyűrődést...

Nekem nincs bajom a cigivel igazán, de amikor nem szívod, akkor érezni lehet a különbséget; mintha egy nagy, nehéz sziklát távolítottak volna el a tüdődből.

2014. júl. 15. 08:39
 2/17 anonim ***** válasza:
az egy 40 évesnek is durva. gratulálok, nem javaslom hosszabb távon ha akarsz még élni is, ha nem akkor meg nincs kérdés.
2014. júl. 15. 08:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Én is elég korán rászoktam, de annyi idősen még nem bírtam volna elszívni egy dobozzal. Egyébként ki támogat benne anyagilag? Mert gondolom még iskolás vagy. Gondolj arra ,hogy azt a napi ezrest mennyi mindenre elkölthetnéd.
2014. júl. 15. 08:44
 4/17 A kérdező kommentje:

reggelente és napközben is sokat köhögök

és a futást sem nagyon bírom sokáig

de szeretek cigizni, és nehéz abbahagyni

2014. júl. 15. 08:44
 5/17 A kérdező kommentje:
diákmunkavl keresem rá a pénzt
2014. júl. 15. 08:45
 6/17 anonim ***** válasza:
ahelyett, hogy valami értelmes dologra gyűjtenél károsítod magad. ez a nehéz leszokni meg hülye duma, én is le tudtam szokni, fejben dől el minden. tedd le amíg nem késő.
2014. júl. 15. 08:47
 7/17 A kérdező kommentje:

szeretek rágyújtani

jó érzés

2014. júl. 15. 08:48
 8/17 anonim válasza:
54%
Szívjad csak paraszt, majd én dolgozom a kemoterápiádért.
2014. júl. 15. 08:49
 9/17 anonim ***** válasza:
de ez innentől provokálás, akkor minek tetted fel a kérdést? sok a napi ezres, és a méreg amit beviszel ezzel
2014. júl. 15. 08:49
 10/17 anonim ***** válasza:

"szeretek rágyújtani

jó érzés

"

Ha már most tüneteid vannak akkor pár év és nem lesz olyan jó érzés. Egy szál is sok nemhogy egy doboz.

Mérget szívsz be minden nap. Ciánkáliból szerinted sok volna egy doboz? Ugyan az mint a cigi ez csak gyorsabban hat...

2014. júl. 15. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!