Pár napja el kezdtünk herbálozni a haverokkal erre szerintetek rá tudok szokni? És ez nagyon káros dolog? 16 mullotam ezért le csukhatnak a zsaruk ha rajtakapnak?
Üdv.
Végig olvastam az összes kommentet, az elsőn kifejezetten jót mosolyogtam :) Gondoltam leírom a kis történetemet, hátha lesz aki tanul belőle.
Szóval..Egy jó pár éve benne vagyok a szívós témában, eleinte fű vízipipából, majd tekerve, aztán jött a herbál.....Soha életembe nem próbáltam a herbálon kívül semmilyen szintetikus trágyát, még csak alkoholt sem fogyasztok(még szilveszterkor sem). Rendeltem netről, vettem havertól, vettem cigányoktól(én hülye), majd 2 hónappal ezelőtt jött a lehetőség, mert volt ismerős szórni kezdett. Úgy voltam vele, hogy veszek tőle egyszer-kétszer, aztán elleszek. Sajnos ez nem így történt...Nagyon olcsón adott nagyon sokat és erőset. 2 hónapon keresztül minden áldott nap reggeltől estig be voltam szívva. Meló előtt, majd után, utcán, kirándulásnál, mindenhol..Hogy miért? Miért ne? Sokat kaptam kevés pénzért, mindig volt, sosem kellett parázni hogy elfogy. Persze aki használta már ezt a retket huzamosabb ideig, az tudja hogy csak az elején olyan "intenzív" utána már tökre átlagossá válik, és cigi követi a cigit....Eljutottam odáig, hogy kívántam. Este muszáj volt, mert nem tudtam nélküle elaludni. Finomabb volt az étel, jobb volt a sex. 2-3 napja elhatároztam, hogy ha a pakk kiürül, soha többé nem veszek. Áthívtam barátom, hogy együtt elpusztítsuk, gondoltam gond nélkül túl leszek rajta...Hát nem így volt. Egész éjjel egy percet nem aludtam, feszengtem, fájt a hasam, hányingerem volt, rázott a hideg, stbststb. Egyszóval az összes lehető kellemetlen érzés, amit senki nem szeretne átélni. Most itt ülök, már kezdek jobban lenni, és ha belegondolok mit tettem, és hogy elszalad velem a ló, vissza tekerném az időt és jól pofán verném magam...Senkit nem akarok lebeszélni semmiről, mert mindenki döntse el maga, de én személy szerint senkinek nem ajánlom, még csak alkalmira sem. Inkább vásároljatok igazi füvet, és pöfékeljétek el azt, persze módjával....Ha nem megoldható, akkor igyatok meg pár doboz sört, ha már minden áron kell valami. Rá lehet szokni a herbálra? IGEN. Fizikailag is? Ha sokat nyomod IGEN. Ezek után mindenki felteheti a kérdést magának, hogy akarja e, vagy sem. Köszi ha végig olvastad, és kívánok mindenkinek sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!