Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tík mikor még nem cigiztetek...

Tík mikor még nem cigiztetek vag ynem probáltátokki, az elott KI akartátok? Muszalynak ériztétek? és azota cigiztek is vagy cska kiprobáltátok? 20f

Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 08:54
 1/5 A kérdező kommentje:

HEYESBITEK:

Amiko még nem probáltátokki, az elott KI akartátok? Muszalynak ériztétek? vagy mi?(társaság?) és azota cigiztek is vagy csak kiprobáltátok? a korotokat is írjátok oda, 20F

2014. jún. 27. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:

22f

engem az osztálytársaim vittek bele de már bánom ép leszokóban vagyok és remélem hogy nem fogok többet nyúlni ahoz a szarhoz mert nem éri meg

azért mert jobb ember leeszel tőle vagy menő vagy vagy felnőttnek érzed magad az rohadtul nem igaz ez egy szenvedélybetegség ha valaki rákattan az nehezen szokik le róla ráadásul tényleg nagyon roncsolja a szervezeted én 3 éve dohányoztam és már akkor jöttek ilyen problémáim h sűrű köpetürítés,gégegyulladás,fehér lepedékes nyelv,nehézlégzés és még folytathatnám a sor és ez csak 3 év volt.

ha teheted ne szokj rá nem éri meg még akkor sem ha a világ legszebb nője is a tiéd lenne csak annyit kérne h cigiz akkor se tedd az egészséges a legfontosabb.

2014. jún. 27. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Sosem akartam kipróbálni, mert láttam, hogy apa egészségét hogy tette tönkre a dohányzás. Ma marokszámra kell gyógyszert szednie, mert tönkre tette a szívét és az érrendszert. Gimiben az osztálytársaim nagy része cigizett, az volt a menő, most az egyetemen az a ciki, aki dohányzik és a barátaim közül az a néhány, aki cigizik leszokóban van, mert egészségtelen és drága is. 24l
2014. jún. 27. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem érdekelt a rákrúd. Mikor 18 lettem (most 20/f) gondoltam miafaszéne, vettem egy dobozzal. Tetszett, ízlett, azóta jól esik séta közben elszívni egy jó cigit.

Úgy fél évig volt 5-6 szál hetente, most 1-2 szál kéthetente, nem érzem, hogy többre lenne szükségem.

2014. jún. 29. 20:19
 5/5 Nikszu9911 válasza:
Én nem akartam kipróbálni,aztán egyik haverom rávett...undorító,majdnem megfulladtam,aztán órákighányingerem volt a szám ízétől szóval köszönöm annyi egy életre elég volt
2014. júl. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!