Kiprobaltatok a cigit?
Figyelt kérdés
Legyszi kor, hogy hany evesek voltatok amikor kiprobaltatok es hogy raszoktatok-e. Koszonom az oszinteseget!2010. nov. 6. 18:11
1/20 Dijus19 válasza:
Szia!
Én 12 évesen rászoktam a cigire, és lassan 3 éve raktam le! :)
2/20 anonim válasza:
Én 19 évesen vízipipáztam először, és kb. 3 hete, 21 évesen szívtam először cigit.:) Nem szoktam rá, nem is tervezem.
3/20 anonim válasza:
egy hónap múlva leszek 15 éves, nem próbáltam, és soha nem is fogom. Már ha csak meglátom a nagymamám kezében a cigit, rögtön elfog a hányinger :S utálom azt a bűzt.
4/20 anonim válasza:
12 évesen próbáltam először, most 26 vagyok, súlyosan függő. Undorító dolog, soha ne próbáljátok ki.
5/20 anonim válasza:
14 évesen próbáltam ki,rá is szoktam,2 éve cigizek,nem ajánlom senkinek..Én is próbálok leszokni már,mert nem bírom pénzügyileg.
16/F
6/20 anonim válasza:
Én soha nem próbáltam, és nem is fogom. Nekem nagyon nem jőn be.
15/L
8/20 anonim válasza:
11 évesen próbáltam ki. Nem jött be, nem szoktam rá, annak ellenére sem ,hogy az egész suli cigizik kb. 17/f
9/20 anonim válasza:
14 évesen próbáltam ki, de rászokni (doboz/nap) csak kb 17-18 évesen szoktam rá.
24/f
10/20 anonim válasza:
12 évesen próbáltam ki....és most is szívom...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!