Kipróbáltátok már az összes cigi márkát, vagy csak ráálltatok egy fajtára és azt szívjátok?
Régen sokat próbálgattam, aztán kikötöttem egynél...aztán leszoktam átmenetileg (szivaroztam). Visszaszoktam egy másikra, azt kivonták a forgalomból, de már nem az eredetire szoktam át, hanem egy teljesen újra. De ez nem az igazi még. Úgyhogy időnként kísérletezek.
38/N
Antidohányos vagyok és nem kíméllek :)
Én gimnazista koromban (40 éve) próbálgattam, akkoriban külföldi diák ismerőseim kínáltak meg aranygyűrűs Rothmans cigivel. Na az egészen jó volt :)
Sokfélét kipróbáltam, még az elején főleg, amikor 12-13 évesen nem voltunk dohányosok igaán csak próbálgattuk a bnőimmel, meg nagylányosat játszottunk. Akk igazából mindent összeszívtunk, erősebbet-gyengébbet, nem mentolost, mentolost, ált az számított, h 1.) mire tudtuk éppen összedobni a tízórais pénzt, 2.)mit láttunk szívni idősebb családtagoktól, ismerősöktől, 3.) mit sikerült lopnia vmelyikünknek idpsebb rokontól, nagytesótól.
Én egy csomó ideig kék pallmall párti voltam, mert anya is azt szívott, esetleg kékmultis, mert azt meg a nővérem szívott (iletve azóta is ezeket szívják)
Egyszer az egyik bnőm hozott vmi mentolosat, azóta nagyon rákattantam, nagyon ritka, hogy nem mentolosat szívok (általában csak a nagyon hideg napkon, télen pl nem kívánom a mentolost, amikor am is hideg van).
Mentolosból, ha megjelenik vmi új, mindig kipróbálom, most a Marlboro Blue Frost és a pattintós Dunhill a kedvenceim már pár éve, szinte mindig azt szívok, de kipróbáltam ezt a mentolos multit is, mikor kijött (és szar).
Nemmentolosból a kékmulti és az aranymarbi a legjobbak.
De am bármit elszívok, a múltkor a nővérem vőlegénye itt felejtette nálunk a bordó davidoffját, mondta mikor utánatelefonáltunk, hogy van benne hat szál, szívjuk el nyugodtan :-D De nekem nem jött be, olyan fahéj íze volt :-D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__4214849-m..
LD, Marlboro, Davidoff, L&M, Winston, Sobranie, Pall Mall, Lucky Strike, Vouge, Eve, Style, Bond, + még kb 5 féle cigi (eddig ennyi jutott eszembe fejből) aminek nem tudom a nevét, mert kaptam
szóval szeretem őket próbálgatni :)
Köszönöm a válaszokat.:)
És utolsó: Mikor vonták ki a forgalomból a Winstont? Vagy még lehet valahol kapni Magyarországon?
Összeset még azért nem :) A Bond nekem jó. Mentolos közül sötétzöld szofi.
Ami nagyon sz@r volt az valami limitált kék dobozos Camel :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!