Tinik! Hol és mikor szívjátok hétköznaponként a cigarettát?
Figyelt kérdés
Iskola előtt, stb...2013. jan. 9. 18:57
1/33 anonim válasza:
Én 2 hónapig dohanyoztam. De nem suli előtt,egyrészt nem lehet,másrészt nem menőzésből tettem.
A kertben, a szüleim elől bújkálva.:D
Amikor nem voltak itthon.
17l
2/33 anonim válasza:
Én 15 vagyok, fél évig cigiztem. De már rájöttem baromság.
Suli előtt, néha kilógtam, suli után, otthon..
3/33 A kérdező kommentje:
Heeheee én is a kertben nyomtaam :D Köszi a válaszokat eddig, jöhetnek még :D (Y)
2013. jan. 9. 19:14
4/33 anonim válasza:
Én mindenhol szívtam kb régen.
Garázsban, suliban elbújva, utcán.
6/33 anonim válasza:
En mindenhol. otthon,suliba,utcán :) hát reggel szívok 1 szálat 7:55perckor. suli után 14:00kor de akkor 17:00ig elszívok 4 szálat és este 20:00felé meg egy szálat. azert van rendszerezve hogy kb. pontosan hánykor és mennyit mert leakarok szokni és mindig egyre kevesebbt. 16/L
7/33 anonim válasza:
Mikor fogják végre megérteni a mai "menő" tinik hogy a cigi már réges régen nem hogy divat/menő hanem iszonyatosan gáz. Arra utal hogy nem elég hogy buta de még valamilyen szinten igénytelen is vagy. Mivel az aki ad magára az egészségére, a fogai egészségére, a lehelletére meg a saját "testszagára" az nem dohányzik. Mire eléggé érettek lesztek hogy ezt felfogjátok addigra már jó adag kátránnyal meg nikotinnal károsítottátok a szervezeteteket.
8/33 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hogy menő-e vagy sem, a kérdésre kellett volna válaszolni, nem pedig osztani az isteni bölcsességet. Köszi a normális válaszolóknak ;D
2013. jan. 10. 06:23
9/33 anonim válasza:
Amikor megyek suliba kerülőúton megyek és ott.Suli után megállok haverokkal és ott v megint vissza e kerülőúton visszafelé.Meg itthon ha nincs senki.Otthon a padláson vagy leghátul a szerszámosban a kert végén..
10/33 anonim válasza:
Suli előtt soha,mert egész nap cigiszagom van. Suli után hazafelé 1, délután tanulás közbe kb 2 ,(erkélyen)és általában lefekvés előtt fél órával 1. De pont tegnap előtt határoztam el,hogy leteszem,és azóta nem is gyújtottam rá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!