Tinik! Hol és mikor szívjátok hétköznaponként a cigarettát?
Régebben egyik barátnőmmel suli előtt elbújtunk valahová, és ott, aztán meg mindenünket beparfümöztük, hogy senki ne tudjon róla, hogy cigiztünk :DDD
Mostanában meg suli közben, általában 4.-6. óra utáni szünetben, kint az iskola melletti parkban, úgy, hogy a lehető legkevesebb ember lásson.
Először is: a halál dohányzást okozhat (bocsi, muszáj volt :DDDDDDDD)
Másodszor: amig nem tudták itthon, hogy cigizek, mindig reggel gyújtottam rá, miközben suliba mentem, ill. hazajövet akkor, ha tudtam, hogy nincs itthon senki. Viszont egy időben 'program' volt, hogy suli előtt a kis SzTK udvarában 3-5-en rágyújtottunk :DDDDD
1 éve tudják itthon, hogy cigizem, ugyan úgy, reggel suliba menet, ill. hazajövet cigizek (itthon, suli előtt vagy az erkélyen, vagy a mosdóban). Délután az erkélyen szoktam itthon.
19l
Amíg anya és a nővérem nem tudta, hogy cigizek (illetve akkor még csak próbálgattam), itthon, mikor ők nem voltak itt, vagy iskola előtt-után (általános), a bartnőkkel. Elbújtunk keresztutcákban, stb.
Először a nővérem előtt buktam le, ő falazott nekem (róla anya tudta, hogy cigizik, meg is volt neki engedve), cigiztem a szobájában, mikor ketten voltunk ithon, mikor ketten elmentünk valahova, adott a cigijéből, rendes volt.
Aztán lebuktam anya előtt is, de tök jófej volt, megengedte nekem is. Eleinte baromi furcsa és kicsit nehéz volt előtte (de főleg vele :-D) cigizni, de már simán adunk egymásnak tüzet :-D
Szóval itthon, utcán simán rágyújtok. A suli még gond, régebben a biciklitárolóknál cigiztünk, de azt már figyelik a tanárok, ahogy a focipályát és a lányvécét is :-D
Van egy elhagyatott ház a suli utcájában, nem túl messze, oda lógunk ki minden szünetben cigizni. Kivéve ha esik. Akk max egyet bekockáztatok a lányvécében :-D (Eddig egy igazgatóival megúsztam, májusig csak nem vágnak ki, aztán érettségi :-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!