Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tinik! Hol és mikor szívjátok...

Tinik! Hol és mikor szívjátok hétköznaponként a cigarettát?

Figyelt kérdés
Iskola előtt, stb...

2013. jan. 9. 18:57
1 2 3 4
 11/33 Alcoholic ***** válasza:
Suli előtt, utcán, ház előtt meg ahol csak lehet :)
2013. jan. 12. 14:39
 12/33 anonim válasza:
Időbe sorolva órák előtt, 3.orába, 5.orába. és orák után szoktam ahol csak lehet. Mindig találok egy helyet
2013. jan. 12. 23:49
 13/33 anonim válasza:
89%
Suli után 1-2 szálat az ottani kis téren, de mostanában sokszor nem mert otthon felejtem :D utána legközelebb késődélután haverokkal, meg fürdés előtt a teraszon. És egyáltalán nem "menőzésből", hanem mert van egy hangulata beszélgetés közben dohányozni, ezt csak az érti aki csinálja. Aki nem csinálja az meg vagy elfogadja, vagy elhatározza hogy megmenti világot és hegyi beszédeket tart a fórumokon. De nem szeretem az olyat...(igen, ez célzás volt)
2013. jan. 13. 21:01
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
A belvárosban van a sulink és ott van elég kis utca, ahol senki nem lát meg. Otthon nem szoktam, mert elég egyszer lebukni, és már gáz van. Általában nulladik előtt, ha van,m ert akkor üres minden, suli után egyet-kettőt, buszra menet meg ilyesmik. Meg persze társaságban, akárhol akármikor.
2013. jan. 20. 01:15
 15/33 anonim ***** válasza:

Régebben egyik barátnőmmel suli előtt elbújtunk valahová, és ott, aztán meg mindenünket beparfümöztük, hogy senki ne tudjon róla, hogy cigiztünk :DDD

Mostanában meg suli közben, általában 4.-6. óra utáni szünetben, kint az iskola melletti parkban, úgy, hogy a lehető legkevesebb ember lásson.

2013. jan. 30. 23:43
 16/33 anonim ***** válasza:

Először is: a halál dohányzást okozhat (bocsi, muszáj volt :DDDDDDDD)

Másodszor: amig nem tudták itthon, hogy cigizek, mindig reggel gyújtottam rá, miközben suliba mentem, ill. hazajövet akkor, ha tudtam, hogy nincs itthon senki. Viszont egy időben 'program' volt, hogy suli előtt a kis SzTK udvarában 3-5-en rágyújtottunk :DDDDD

1 éve tudják itthon, hogy cigizem, ugyan úgy, reggel suliba menet, ill. hazajövet cigizek (itthon, suli előtt vagy az erkélyen, vagy a mosdóban). Délután az erkélyen szoktam itthon.

19l

2013. febr. 16. 15:41
 17/33 anonim ***** válasza:
Jah, még lemaradt az, hogy megesik, hogy a suli közelében lévő zsákutcában, vagy a templom mellett rágyújtunk páran... Ennyi lenne :D
2013. febr. 16. 15:42
 18/33 Kinga1995 ***** válasza:
100%

Amíg anya és a nővérem nem tudta, hogy cigizek (illetve akkor még csak próbálgattam), itthon, mikor ők nem voltak itt, vagy iskola előtt-után (általános), a bartnőkkel. Elbújtunk keresztutcákban, stb.

Először a nővérem előtt buktam le, ő falazott nekem (róla anya tudta, hogy cigizik, meg is volt neki engedve), cigiztem a szobájában, mikor ketten voltunk ithon, mikor ketten elmentünk valahova, adott a cigijéből, rendes volt.

Aztán lebuktam anya előtt is, de tök jófej volt, megengedte nekem is. Eleinte baromi furcsa és kicsit nehéz volt előtte (de főleg vele :-D) cigizni, de már simán adunk egymásnak tüzet :-D

Szóval itthon, utcán simán rágyújtok. A suli még gond, régebben a biciklitárolóknál cigiztünk, de azt már figyelik a tanárok, ahogy a focipályát és a lányvécét is :-D

Van egy elhagyatott ház a suli utcájában, nem túl messze, oda lógunk ki minden szünetben cigizni. Kivéve ha esik. Akk max egyet bekockáztatok a lányvécében :-D (Eddig egy igazgatóival megúsztam, májusig csak nem vágnak ki, aztán érettségi :-D )

2013. febr. 19. 20:48
 19/33 anonim válasza:
100%
suli után 1-2t a suli mellett egy olyan kis sarokba ahol a panelházak összeérnek. valamint kutyasétáltatás közben, vagy a barátnőmmel egy kis hátsó uton:D
2013. febr. 20. 17:40
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Bár már leszoktam én is cigiről, de anno hát suliba menet, olyan utcákon ahol nem lát meg senki anyukájaapukája (az enyém meg főleg). De a legjobb: otthon kiültem éjjel az ablakba és ott. Igazából ez tök feelinges volt, mert néztem a vihart, a villámokat, a csillagokat és közben cigiztem.. :D Persze ezt csak nyáron lehetett megtenni. :D
2013. márc. 11. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!