Tinik! Hol és mikor szívjátok hétköznaponként a cigarettát?
Azert kerdezed hogy tudjal hol cigizni? :D
Amugy en ossz-vissz 1 dobozzal szivtam el a nyaron es a jatszoteren tettem (senki nem jar oda)
"most hol vesznek a 18 alattiak? " Van olyan 18+ os aki megveszi nekik.
Én egyébként életembe egyszer cigiztem csak. Motoros találkozón voltunk barátokkal és akkor megkínáltak. De nem cigizek egyáltalán. Szülők nem is tudnak róla. /Minek?/
18l
Suliba menet kicsit eldugottabb helyen, suli után egy parkban a suli előtt. Órák közben csak nagyon ritkán szoktam kijárni, de ha mégis akkor ugyanúgy a parkba megyek. Eleinte nagyon paráztam, hogy "hú, meglátnak a tanárok" (az osztályban kb én cigizek egyedül). Aztán lebuktam előttük egy csomószor és már nagyon nem érdekel (sose kaptam érte semmit). Osztálykiránduláson már az osztályfőnökkel cigiztem elbújva. :D
Itthon nem nagyon szoktam, max ha anyáék elmennek valahova, vagy késő esténként. Nem tudnak a dologról, de szerintem azért sejtik. De ha mégis akkor az ablakba kiülős dolgot én is sokszor csinálom, tényleg nagyon jó feelingje van.
Ha anyaek koran elmennek itthonrol dolgozni,akkor suliba menet elott az erkelyen elszivok egyet,ha otthon vannak reggel,akkor suliba menet a hazak kozott talalkozunk a cigis csapattal.
3. ora utan a cigisek kilognak cigizni egy kozeli parkba,ahol a portasnenivel cigizunk:D Nagyon jo fej no,mindig falaz nekunk. Ha ilyenkor esik az eso,akkor beprobalkozunk a lany wc-be,vagy esetleg belogunk a fiu wc-be.
Ora kozben soha nem szoktam kimenni. Annyira meg nem vagyok raszokva.
Suli utan szinten a hazak koze megyunk paran,ha nincs kedvem veluk cigizni,akkor hazafele menet ragyujtok,de ha tudom,hogy nincsenek otthon anyaek,akkor viszont megvarom mig hazaerek,es az erkelyen gyujtok ra.
Ha meg mindig nincsenek otthon,akkor tanulas kozben is elszivok egyet,ha mar otthon vannak,akkor csak az esti marad.
Este pedig valahogy kilogok,ha nagyon faradt vagyok,es nem tudok ebren lenni. Ha nem vagyok faradt,es van energiam fent maradni addig,amig elalszanak,akkor a kinyitom az ablakot,es ott elszivom. Egyebkent ez tenyleg nagyon feelinges. Csak allsz az ablakba,este van,kicsit fuj a szel stb.
Kicsit komplikalt ez az egesz,de majd csak ha 18 leszek,akkor akarom elmondani.
16L
Iskola előtt nagy ritkán szoktam csak egyet, de nem vagyok nagy dohányos, tehát otrhon is csak 1-2 szokott beleférni az erkélyen
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!