Nem lehet tőle hallucinálni... a "haver mesélte" sztorik meg kamuk
2010. jan. 10. 13:15
12/15 anonim válasza:
Na álljon meg a menet. Tájékozódni kéne.. Attól még hogy valaki nem tapasztalt valamit a saját bőrén nem biztos hogy hazugság. Vagy fiúk, attól hogy nem szültetek még, kisbabák nincsenek?
A fű enyhe pszichedelikus szer. Vagy is tudattágító, mint az LSD, meszkalin és társai. Hasonló a hatásmechanizmusa, csak kevésbé intenzív. Egyénenként VÁLTOZÓ, hogyan hat. Mint ahogy van aki depresszív, lehangolt lesz a fűtől és van akit feldob. Általában első fogyasztáskor szoktak ilyen hallucinációk jelentkezni és teljesen mind1 hogy így hívjuk-e őket vagy flashnek. Durva érzékcsalódás. Nekem is volt már ilyen, az első szívásomnál. Úgy éreztem egy burokban vagyok, láttam is magam előtt, csak a 2szememnél volt kivágva. Vicces volt:) Egy barátom ugyanezen alkalomnál a rendőröket látott, egy másikat a saját anyja követte. Ezek a paranoid természetű hallucinációk. Szóval előfordul de tényleg nem jellemző.
2010. jan. 11. 15:00
13/15 Kékwérű válasza:
én Freddy Krueger csikorgatását hallottam a lépcsőházban, miközben futottam lefele a 7.-ről azt hittem h üldöz xD
2010. jan. 18. 15:56
14/15 anonim válasza:
Láttom nem sokan tudják meg külömböztetni a flesst meg a halut.A fű nem halucinógén és főleg nem pszchoaktiv..(tér,hang,szín változás torzulás mondjuk látsz egy fát ami hullámzik lila meg zöld,rózsanin kék fa ami szétnyulik.mert kb így lehet elmagyarázni nektek a két legjobb és legismertebb példa pl:lsd,gomba de a gomba nem annyira haluztatt csak kicsit 5 grammtól lesz teljes a trip egy kisérdekesség ja és nem játék az ilyes fajta drogok) ez már zárójel a huszadikon, tehát nem egyenlő a flessel nem is könyű le irni azveuforia eme csodáját..
2013. nov. 6. 18:10
15/15 anonim válasza:
Ja és ha valaki szivéretett kézzel mondja ő bizza pedig haluzott fűtől sajnálatal közlöm fel volt ütve nem kicsit.a bio fű meg közlöm szintetika ez csak utcai szleng/becenév és tudom h fele kommentelő nem látott még igazi ugymond rendes füves bólót. Szóval nem haluzol ha rendes természetes akkor sem ha hasis formájában bongból tolod...béke
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!