Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A fűtől lehet halucinálni?

A fűtől lehet halucinálni?

Figyelt kérdés
sokan mondják hogy lehet meg azt is hogy nem lehet most melyik az igaz?
2010. jan. 4. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nézd meg a teheneket,mennek össze-vissza:)
2010. jan. 4. 19:08
 2/15 A kérdező kommentje:
:D:D:D te tényleg beszívtál XD
2010. jan. 4. 19:13
 3/15 anonim ***** válasza:
64%

hát ismerősöm azt haluzta, hogy micimackó integet neki a fán...

egy másik sztori pedig (ezt csak hallottam) egy nagy benga állat gyerek, ilyen nagy kemény, szívott, és azt hitte, hogy az asztal az "csokika", és úgy kellett tán rá vigyázni, hogy ne harapjon bele a sarkába, mert elég vékony asztal volt... x)

2010. jan. 4. 19:28
 4/15 A kérdező kommentje:
az igenXD
2010. jan. 4. 19:51
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

a fűtől nem lehet hallucinálni. ha ilyen sztorikat mesélnek nektek, az tuti kamu.

flesseid vannak tőle, és ha nagyon jó a cucc, lehetnek elég erős flesseid, de még az se halu.

2010. jan. 4. 20:59
 6/15 anonim válasza:
Én egyszer úgy jártam, hogy meg voltam győződve arról, h haluzok, mert ahogy mentünk kocsival épp egy erdő szélén azt hittem látok ott egy furgont meg valami munkásokat. Tutira vettem h csak én képzelem, mert sötét volt, késő este. Aztán kiderült,h más is látta :D:D
2010. jan. 4. 23:23
 7/15 anonim ***** válasza:

Igen csak flessek vannak.

Nekem egyszer az emberek ilyen madárfejűek voltak,csőrrel meg minden nagyon félelmetes volt.Máskor meg disznóorra volt mindenkinek:D

Haverom meg egyszer pisilt az erdő szélén valami bokornál,és jézust látta maga előtt.Becsukta a szemét,kinyitotta már nem volt ott :|

2010. jan. 5. 18:18
 8/15 anonim ***** válasza:
magától a fűtől még nem hallottam olyat hogy valaki hallucinált volna, de volt rá példa hogy néhány haverom kombinálta mással is, az egyik egy temető kerítésén rohangált mert azt hitte hogy bosnyák katonák üldözik... :D az exem meg azt látta hogy kék huzentróglis négerek követik, egy harmadik srác meg ült a földön, egy fűszálba kapaszkodott és közben meg kiabált hogy segítsetek, le fogok esni... :D
2010. jan. 5. 21:15
 9/15 anonim ***** válasza:
én még sose halluztam tőle szeritnem hülyeség....nekem mindig az volt hogy ültem vhol aholn nem tudták hogy kész vok..és azon gondolkodtam hogy ami éppen az eszembe járt azt csak gondolom vagy ki is mondom nem tudtam eldönteni huuu de nagyon szar volt főleg családi ebéden azt hittem beszarok teljesen beparáztam
2010. jan. 6. 00:10
 10/15 anonim ***** válasza:
22%
Nem tom, de szerintem ne próbáld ki!!!
2010. jan. 6. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!