Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit csináljak, hogy ne hányjak...

Mit csináljak, hogy ne hányjak a fűtől?

Figyelt kérdés

lehet hogy ki fogom próbálni.

olvastam h sokan hánynak tőle.. meg ismerősök is

szóval mit tegyek h ne hányjak tőle?

vagy mit nem szabad tenni, amitől hányhatok?

2011. márc. 26. 11:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
28%

ne füvezz b*meg...

csinálj inkább valami értelmeset

2011. márc. 26. 11:51
 2/26 anonim ***** válasza:
41%

Hát vagy hánysz tőle, vagy nem, hiába mondanánk akármit is, akkor se tudod visszatartani, ha már jön fel, nem? XD

Amúgy meg ne füvezz. -.-

2011. márc. 26. 11:52
 3/26 anonim ***** válasza:
41%
Hülye!Füvezzél csak, tönkremegy az életed, ezt akarod.Amikor már nem tudsz leállni róla, na akkor mit csinálsz?
2011. márc. 26. 11:56
 4/26 anonim ***** válasza:
86%
Alkoholra semmiképp se szívj. Persze vannak akik bírják, de ha te pont nem akkor nagyon rossz élményben lesz részed.
2011. márc. 26. 11:57
 5/26 anonim ***** válasza:
50%
Inkább ne füvezz, mondják, hogy nem lehet rászokni... nem a lóf*szt. Nekem volt egy ismerősöm, egyrészt látszott is rajta, hogy bazi nagy junkie, szinte remegett amikor nem szívta, állandóan pörgött, más témája meg szinte nem is volt csak a fű, meg, hogy milyeneket flesselt a legutóbbitól.
2011. márc. 26. 11:58
 6/26 anonim ***** válasza:
Nah a sok egészséghuszár megjött. Egyébként tényleg ne füvezzél ha szarul vagy tőle, pont fordítva kéne hogy hasson...
2011. márc. 26. 12:01
 7/26 anonim ***** válasza:
57%
Semmiképp ne gondolj arra, hogy mások hányni szoktak tőle, mert akkor tuti, hogy te is fogsz.
2011. márc. 26. 12:11
 8/26 anonim ***** válasza:
97%
Asztmás vagyok , kínszenvedés volt elszívni a szűrő mentes cigit, köhögtem, krákogtam ,folyt a könnyem , de még a közelében sem voltam a hányásnak. Hülyeség, szerintem max akkor hányhatsz , ha nagyon ráparázol.
2011. márc. 26. 13:56
 9/26 A kérdező kommentje:

:/ lehet tényleg nem kéne kipróbálni..

kösz a válaszokat

2011. márc. 26. 15:16
 10/26 anonim ***** válasza:
szerintem ne csináld. mi szükséged van rá?
2011. márc. 26. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!