A fűtől lehet flesselni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 19:53
1/7 anonim válasza:
Persze hogy lehet, ha kiadós mennyiséget tolsz el;) Kis mennyiségben pedig csak szimplán jólérzed magad:D
3/7 anonim válasza:
Hát flash-elni nem ,de úgy bele lehet mélyülni dolgokba.
4/7 anonim válasza:
Lehet, főleg ha fel van itatva valamivel, vagy ha sokat szívsz.
Mai napig nem tudom hogy annó, jó sok évvel ez elött túrbózotatt szívtam-e vagy sem.
De olyan fleseim voltak, hogy a a tengerparton vagyok a kislányommal (nem volt gyerekem), mindketten piros pötyös ruhában és szakad az eső.Akivel meg voltam azt hittem rá hogy a suli igazgatója. :)
5/7 anonim válasza:
utolsó: az szerintem nem sima spangli volt :)
6/7 anonim válasza:
Lehet, de még milyet! :D
Csak rá kell hangolódni. Ismerősömnek nagyon sok haluja volt már fűtől, vizuális, illetve hang is. Persze ez függ a fű minőségétől is erőteljesen.
7/7 anonim válasza:
A fátol nem lehet haluzni de jót ad meg növény természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!