Mit csináljak, hogy ne hányjak a fűtől?
lehet hogy ki fogom próbálni.
olvastam h sokan hánynak tőle.. meg ismerősök is
szóval mit tegyek h ne hányjak tőle?
vagy mit nem szabad tenni, amitől hányhatok?
Sokan azért hánynak mert:
1.megszomjaznak és megéheznek,aztán annyit esznek amennyit már nem bír a gyomruk
2.sok ember nem bírja a pia+thc kombinációt.
Nyugodtan szívj,csak ne vidd túlzásba,és ne az legyen az életcélod.
A hányás az a túlszívás jele. Ha nem szívsz horribilis mennyiségeket, akkor nem kell ettől félned. Mivel kezdő vagy, ezért 0,1-0,15-nél többet semmiképp ne szívj, és akkor tuti nem lesz gáz.
Víz legyen nálad, hogy a kiszáradt szájat orvosolni tudd. Aztán ennyi.
életem legdurvább füvétől hánytam csak.
haverral megcsináltuk a felét, gyorsan kapufa is lett neki. a maradékot remegő (nem azért mert hiányzott csak nem bírtam az ölembe remegés nélkül megcsinálni) kézzel valahogy megtekertem. szerencsétlen pára nemigazán kért belőle más meg nemvolt a környéken aki csinálta volna velem hát ellőttem. hát nem emberi élményeim voltak, viszont én mazohista vagyok és nagyon mélyreható gondolataim támadtak.
na ez az egy alkalom volt eddig a 4 éves pályafutásom alatt.
ha akarod kipróbálod ha nem akarod ne... de ne ismeretlen emberek döntsenek helyetted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!