Cigizés helyetti tevékenységek?
Figyelt kérdés
Ex-cigisek. Ti miket csinaltok, ha ratok jon a cigizes?2014. jún. 22. 11:54
1/6 Salx Narval válasza:
Én rágyújtok nem kínzom magam, persze ez csak akkor működik, ha már jó ideje nem dohányzol. Ritka, hogy ilyenkor pár slukknál több keljen. Én a leszokás alatt is rá-rá gyújtottam, ha nagyon kívántam, de csak egy fél szálat szívtam el. Mondjuk el is húzódott a dolog úgy egy évig, de nekem nem volt annyira sürgős.:D A legnehezebb az volt, hogy jó ideig abba kellett hagynom az alkalomszerű sörözgetést, borozgatást, mert ilyenkor képtelen voltam cigi nélkül meglenni, sőt a reggeli kávét is teára váltottam.
2/6 anonim válasza:
Én féltem hogy az evés lesz a pótcselekvésem...igy igyekeztem megelőzni igy amikor rám jött a cigizhetnék felüléseztem :) Hülyén hangzik de nekem bevált :D Azóta is folytatom és mindig bővitettem a tornát valamivel ! (féle szoktam le ) ÉS kb. 2hónap után gyujtotam rá ujra de kb 2 sluk után el is dobtam mert rettenetes volt az ize és rosszul is lettem tőle. Ezután már kevésbé kivántam :D Persze van hogy elgondolkozom hogy jólene de eszembe jut hogy rossz volt és el is megy a kedvem :) Egyébkén még az elején hetente a cigere forditot pénzt eltettem és hétvégén elvásároltam :) De kb 2 hónap után ezt is elhagytam :)
3/6 anonim válasza:
Igyál vizet,vagy rágj fogpiszkálót:)
5/6 anonim válasza:
Én 3 hete, hogy nem gyújtottam rá. Legalábbis normális cigire. Helyette vettem egy spinner v2 elektromos cigit, és ezt használom. Egyik nap még elment másfél doboz töltött bagó, másik nap (mikor megjött a cigim a futárral) átálltam, és azóta nem is hiányzik a normális "analóg". Eddig a leggyengébb nikotin tartalom volt a cigimben, de már pár napja egyáltalán nem tartalmaz. És se idegbaj, se nagy éhség, semmi nem vett elő. Ha valaki füstöl mellettem, én is előkapom, és füstölök. Csak nekem ez napi 50 forintba ha kerül... :)
6/6 anonim válasza:
utóirat: 10évig dohányoztam, napi 1 - 1,5 doboznyit, az utóbbi időben már a bolti pirostól erősebbet (..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!