Milyen FOGSZABÁLYZÓ ez? Kép lenn! Milyen fajta ez pontosan, menyibe kerül maga a fogszabályzó+ a fogorvosi tevékenységek együtt?
Sima fogszabályzó. Azért színes, mert általában rátesznek a fémre ilyen gumikat és ebből bármilyen színűt kérhetsz. Én pl. 6 hetente járok kontrollra, és mindig lecserélték, mostanában már nem, mert nem fér rá.
A fogszabályzóm ára másfél éve TB támogatással alul-felül 66 ezer Ft volt.
Tehát kedves 2. (3.), nem feltétlenül min. fél millió, mivel én másfél éve hordom és csak 66 ezer Ft volt alul-felül.
Kedves kérdező: magánorvosnál sajnos nem tudom mennyi, csak azt, hogy nála minden kontrollnál is kell fizetni ezreket.
18 éves kor alatt nincs TB támogatás,a legtöbb magánrendelőbe elég drágán csinálják.
Ott fizetni kell azért,hogy havonta menjél és húzzon a fogszabin. A mintáért is pénzt kérnek,szóval nem lesz olcsó mulattság:)..
Nekem 16éves koromba rakták fel és alsó felső volt 99000 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!