Milyen FOGSZABÁLYZÓ ez? Kép lenn! Milyen fajta ez pontosan, menyibe kerül maga a fogszabályzó+ a fogorvosi tevékenységek együtt?
23:21es vagyok.
Bocsánat elírtam,18 éves kor felett nicns támogatás :)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 00:00
Igaza van a kommentelőnek, annyit hozzátennék, hogy én is maszeknél voltam, alul, felül volt állandó fogszabim, ha jól tudom olyan 400e-re jött ki max, de nekem az aktiválásokért nem kellett fizetni, és 5 évig volt fent, szóval ezt a kb 400e-t részletekben fizettük az 5 év alatt.
nagyon jó a doki, foghúzás nélkül vállalta el, azért tartott 5 évig a dolog. előtte több fogorvosnál voltam, de mindegyik 4 fogat akart kihúzni.
ha kell a doki elérhetősége, akkor írj privit. tényleg csak ajánlani tudom.
uccsi vagyok
ja előtte nekem szájpadlás tágítóm volt [link] szörnyűűűű 5 hónapig volt fenn de életem legroszabb 5 hónapja volt... árat nem tudok. csak annyit hogy a fölső fogsoromat 1 centire széttágitotta :S köpninyelni nemtudtam! aztán most ugye a fogszabi nyaralás :D előreláthatólag 1 évig lesz fenn és olyan 160 volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!